Over ons

Waarom kiezen voor Peellandbeheer?

Met ruim 28 jaar ervaring in de huizenmarkt mag je zeggen dat we kennis hebben van de markt. Niet alleen in Someren maar ook in de omliggende peel gemeenten.

Contact opnemen

Wie is Koert Joosten?

Makelaardij, bakstenen en vastgoed; ze zijn me met de paplepel ingegoten. Als jong ventje zat ik bij mijn vader in de auto en zag ik dat er gebouwd werd in de regio. De kleinere gemeenten ontwikkelden zich van plattelandsgemeenten tot dorpen met alle voorzieningen en Helmond was ‘Groeistad’. Een groot gedeelte van de wijken ‘Brouwhuis’ en ‘Rijpelberg’ heb ik gebouwd zien worden vanaf de achterbank en tijdens ‘Open Huizen’ die georganiseerd werden. Tijdens deze ritten en dagen is mijn passie voor huizen, mensen en vastgoed ontstaan.

Na een commerciële studie ben ik de makelaardij ingegaan. Eerst bij het kantoor van mijn vader, later ben ik een eigen kantoor gestart. Daarnaast ben ik doorgegroeid in de projectontwikkeling en de bouw van woningen.

Ruim 28 jaar doe ik al wat ik het liefste doe. Mijn klanten bijstaan bij één van de belangrijkste beslissingen in hun leven. Een samenwerking die vaak start met een kop koffie en een goed gesprek aan de keukentafel. En die eindigt met een succesvolle transactie bij de notaris.

Vragen?

Kom in contact met ons

Wilt u graag meer weten over onze bijzondere aanpak voor het verkopen van huizen of heeft u een vraag? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Vul ons formulier in