Over ons

Waarom kiezen voor Peellandbeheer?

Het is onze missie om mensen te helpen bij de verkoop, aankoop of taxatie van hun woning. Dat doen we door onze dienstverlening Degelijk, Duidelijk, Dienstbaar en Duurzaam in te zetten. Onze klanten krijgen hierdoor de beste ervaring en we zorgen ervoor dat onze omgeving leefbaar blijft. Peellandbeheer Makelaardij zorgt voor grip op het beste resultaat!

Contact opnemen

ONZE KERNWAARDEN

DEGELIJK:

We hebben vakkennis en ervaring, we weten wat we doen, komen onze afspraken na en zijn betrouwbaar

DUIDELIJK:

We informeren onze klanten uitgebreid en op de juiste manier. We laten geen misverstanden ontstaan. We zorgen ervoor dat de klant continue grip heeft op het proces. Geen verrassingen onderweg of achteraf

DIENSTBAAR:

We zijn optimaal bereikbaar via telefoon, mail, WhatsApp, of online. We maken tijd voor onze klanten; ook ’s avonds of op zaterdag. Een bezichtiging is een feest!

DUURZAAM:

We streven naar lange termijn relaties waarbij we kijken naar wederkerigheid, lokale betrokkenheid en aandacht voor onze omgeving

 

 

Vragen?

Kom in contact met ons

Wilt u graag meer weten over onze bijzondere aanpak voor het verkopen van huizen of heeft u een vraag? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Vul ons formulier in

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.