Verkoopmakelaar

Verkoopmakelaar

Wil jij graag je huis verkopen? Wij zorgen voor grip op het beste verkoopresultaat!

Contact opnemen

Hoe gaan wij te werk?

Peellandbeheer Makelaardij & Vastgoed is opgericht door Koert Joosten vanuit de wens om mensen te helpen bij één van de meest financieel ingrijpende en vaak één van de meest stressvolle beslissingen die zij in hun leven maken. Namelijk het verkopen of aankopen van een woning.

Dat doen wij door onze dienstverlening zodanig in te zetten dat een optimaal verkoopresultaat wordt bereikt. Een optimaal verkoopresultaat houdt in:

  • Dat het verkooptraject soepel verloopt. Vanaf het eerste gesprek tot en met de levering bij de notaris. Geen verassingen onderweg of achteraf!
  • Dat klanten continue grip hebben op het proces en steeds in staat zijn om zorgvuldige keuzes te maken.
  • Dat de gewenste, danwel de vooraf ingeschatte koopsom behaald wordt
  • Dat de juiste voorwaarden bedongen worden

Daarnaast helpen wij mensen bij de taxatie van hun woning. Vaak is dat ten behoeve van financiering. Maar dat kan ook zijn voor bijvoorbeeld een nalatenschap of boedelscheiding. De klant heeft in alle gevallen recht op een goed onderbouwd rapport dat voldoet aan alle eisen die banken, overheden of ander instanties daaraan stellen.

KERNWAARDEN PEELLANDBEHEER MAKELAARDIJ & VASTGOED

DEGELIJK

We hebben vakkennis en ervaring, weten wat we doen, komen afspraken na, zijn betrouwbaar

DUIDELIJK

We informeren onze klanten uitgebreid en op de juiste manier. We laten geen misverstanden ontstaan. We zorgen ervoor dat de klant continue grip heeft op het proces. Geen verrassingen onderweg of achteraf.

DIENSTBAAR

We zijn optimaal bereikbaar via telefoon, mail, berichtenservice of online. We maken tijd voor onze klanten; ook ’s avonds of op zaterdag. Een bezichtiging is een feest!

DUURZAAM

We streven naar lange termijn relaties waarbij we kijken naar wederkerigheid, lokale betrokkenheid en aandacht voor onze omgeving.

Vragen?

Kom in contact met ons

Wilt u graag meer weten over onze bijzondere aanpak voor het verkopen van huizen of heeft u een vraag? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Vul ons formulier in

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.