Asten

NIEUWBOUW ASTEN

PROJECT "OMMELSHOF"

Op dit moment is in ontwikkeling het project “Ommelshof” te Asten.

Het project is gelegen aan de Ommelseweg in Asten. Dit project zal bestaan uit 14 levensloopbestendige woningen (bungalows) en 6 huurwoningen. Na een grondige voorbereiding, waarbij tal van onderzoeken zijn uitgevoerd, ligt op dit moment de bestemmingsplanwijziging ter beoordeling bij de gemeente Asten.

Het plan is positief ontvangen door de gemeente en we verwachten de definitieve bestemmingsplanwijziging eind juni 2023. De vermoedelijke start verkoop zal eind 2e kwartaal van 2023 zijn.

De definitieve tekeningen zullen dan gereed zijn en er is dan ook concreet inzicht in het verloop van de omgevevingsvergunning (bouwvergunning). Vervolgens zullen de werkzaamheden voor wat betreft infrastructuur aanvangen na de bouwvakantie van 2023.

Start bouw van de woningen zal vermoedelijk 4e kwartaal van 2023 zijn. Houdt u rekening met een bouwperiode van ca. één jaar.

Verkoopprijzen zijn op dit moment nog niet bekend omdat de definitieve tekeningen nog niet gereed zijn.

De toewijzing van de woningen zal middels loting geschieden. Op dit moment staat nog niet vast op welke manier die loting zal plaatsvinden. Zodra daar meer over bekend is zullen we dat hier uiteraard publiceren.

Wilt u zich als geïnteresseerde aanmelden voor dit project? Stuur dan een mail met de volgende gegevens naar info@peellandbeheer.nl

Naam

Adres

Postcode Woonplaats

(Mobiel) telefoonnummer

E-mailadres

Vragen?

Kom in contact met ons

Wilt u graag meer weten over onze bijzondere aanpak voor het verkopen van huizen of heeft u een vraag? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Vul ons formulier in

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.