Sterksel

Makelaar Sterksel

Makelaar Sterksel

Contact opnemen

Makelaar Sterksel

Peellandbeheer Makelaardij & Vastgoed gelooft heilig in traditionele waarden én maakt daarnaast gebruik van een doordachte online strategie om zo voor iedere opdrachtgever een uitstekend resultaat te bereiken. Koert Joosten, eigenaar en zoon van oprichter Hein Joosten van Peellandbeheer Makelaardij & Vastgoed, is al meer dan 28 jaar actief in de makelaardij en het vastgoed. Vanuit het kantoor, gevestigd in Someren, houdt Peellandbeheer Makelaardij & Vastgoed zich bezig met de verkoop en aankoop van woningen en de verkoop van nieuwbouwprojecten in o.a. Sterksel en de omliggende peelgemeenten.

Verkoopmakelaar Sterksel

Wat ga je doen; te koop zetten of succesvol verkopen? Om succesvol te verkopen zijn een actieve marktbenadering, optimale presentatie en een doordachte online strategie noodzakelijk. Peellandbeheer Makelaardij & Vastgoed zorgt ervoor dat jouw woning een eigen website krijgt en dat de juiste doelgroep wordt bereikt. Als opdrachtgever ben je geen nummer en er wordt bewust gewerkt met een klein aantal woningen in verkoop. Van starterswoning tot vrijstaande woning maar ook nieuwbouwprojecten in stad en dorp; voor Peellandbeheer Makelaardij & Vastgoed kent de regio Sterksel geen geheimen.

Aankoopmakelaar Sterksel

Ben je van plan om een woning in Sterksel of een van de omliggende peelgemeenten te kopen? Bespaar geld en behaal succes door het inschakelen van Peellandbeheer Makelaardij & Vastgoed als aankoopmakelaar. Kopers kijken vaak met een ‘roze’ bril naar een woning en een aankoopmakelaar let op zaken als het onderhoud, de vraagprijs, bouwkundige staat en het bestemmingsplan. Bij een appartement bestudeert Peellandbeheer Makelaardij & Vastgoed de Vereniging van Eigenaren en bij het moment van onderhandelen is een aankoopmakelaar van grote waarde. Ook als je nog geen woning op het oog heeft kan Peellandbeheer je helpen. Peellandbeheer Makelaardij & Vastgoed heeft een groot netwerk en weet vaak welke woningen in verkoop komen of in stille verkoop staan.

Waardebepaling woning Sterksel

Er kunnen verschillende redenen waarom je wilt weten wat je woning in Sterksel waard is. Overweeg jij je woning te verkopen of wil je weten wat je bestedingsruimte is bij de zoektocht naar een nieuwe woning? Of wil je weten wat de overwaarde is van je huidige woning? Op al deze vragen geeft Peellandbeheer Makelaardij & Vastgoed het antwoord. Een waardebepaling is gratis en je krijgt een eerlijk en onderbouwd advies over de waarde van je woning.

Huis, woning, in Sterksel verkopen

Overweeg je om je woning in Sterksel te verkopen? Nodig Peellandbeheer uit voor een kop koffie en maak van de verkoop van je woning een groot succes. Waar je ook woont, bij Peellandbeheer Makelaardij & Vastgoed krijgt iedere opdrachtgever de aandacht die hij of zij verdient.

Met Peellandbeheer aan je zijde weet je zeker dat je woning optimaal wordt gepresenteerd. Ons makelaarskantoor is gespecialiseerd in online marketing wat in de huidige, digitale woningmarkt van essentieel belang is.

Hypotheekadvies Sterksel

Ben je op zoek naar een helder en duidelijk Hypotheekadvies ook dan ben je bij Peellandbeheer aan het juiste adres. Samen kijken we naar de mogelijkheden. Meer weten over hypotheekadvies? Klik op de volgende link: Hypotheekadvies

Funda Sterksel

Wil je graag het huidige woningaanbod in Sterksel bekijken? Klik op de volgende link om het meest recente aanbod te bekijken. Woningaanbod Sterksel

Funda Sterksel verkocht

Bekijk hier welke woningen er onlangs in Sterksel zijn verkocht. Verkochte woningen Sterksel

 

Vragen?

Kom in contact met ons

Wilt u graag meer weten over onze bijzondere aanpak voor het verkopen van huizen of heeft u een vraag? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Vul ons formulier in

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.