Ons aanbod

Witvrouwenbergweg 8 C

€995 per maand
  • Bouwjaar: 2008
  • Energielabel: A
  • Ligging: Aan een drukke straat, Vrij uitzicht, OFFICE_PARK

In het zeer representatieve kantoorverzamelgebouw “Het Kantoor”, aan de Witvrouwenbergweg te Someren, biedt Peellandbeheer Makelaardij & Vastgoed u een aantal zelfstandige kantoorunits met eigen voorzieningen aan.

“Het Kantoor” is gelegen op een prima zicht locatie aan één van de drukste toegangswegen van Someren. “Het kantoor” is een herkenbaar kantoorgebouw waar onder andere een notaris, bewindvoerder, makelaar, ICT en een online marketing bureau gevestigd zijn.

In dit kantoor kunnen wij u twee ruimtes aanbieden:

Unit 8C: Dit betreft een zelfstandige kantoorruimte van ca. 94 m². Deze ruimte is gelegen op de verdieping van het gebouw en beschikt over een zelfstandige entree, toiletruimte, pantry en meterkast. Deze ruimte is hoogwaardig afgewerkt met airco, schitterend interieur met vloerbedekking en inbouwkasten (ter overname).

Unit 8 G: Dit betreft een zelfstandige kantoorruimte van ca. 94 m². Deze ruimte is gelegen op de verdieping van het gebouw en beschikt over een zelfstandige entree, toiletruimte, pantry en meterkast. Ingedeeld als kantoorruimte met spreekkamer en archiefruimte.

“Het Kantoor” is een modern, representatief kantoorgebouw met uitstekende voorzieningen als een centraal, licht en modern atrium. Tevens zijn voldoende parkeerplaatsen op eigen terrein als langs de openbare weg beschikbaar.

Eventueel is deelverhuur (vanaf ca. 25-30 m²) bespreekbaar.

Streetview

Vragen?

Kom in contact met ons

Wilt u graag meer weten over onze bijzondere aanpak voor het verkopen van huizen of heeft u een vraag? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Vul ons formulier in

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.