Ons aanbod

Wilbertshof 21

€325.000 k.k.
  • Woonoppervlakte 136 m2
  • Perceeloppervlakte 176 m2
  • Inhoud: 535 m3
  • Bouwjaar: 1980
  • Kamers: 7
  • Slaapkamers: 4
  • Energielabel: C

Gemoderniseerde en uitgebouwde “kwartetwoning” met 4 slaapkamers. Deze woning is gelegen in de kindvriendelijke wijk “De Loove”. Midden in het groen, nabij basisschool en diverse speelvoorzieningen en toch niet ver van het centrum van Someren.
In de loop der jaren uitgebouwd, vernieuwd en keurig onderhouden. Onder andere voorzien van kunststof kozijnen en een nieuw pannen dak en nieuw plat dak.
Met 4 slaapkamers, een speelkamer en een praktische berging en wasruimte een fijne gezinswoning. Beslist de moeite van een bezichtiging waard!

Begane grond

Globale indeling:
Entree, hal met toiletruimte en CV ruimte met cv-ketel, Nefit HR 2000. meterkast (8 groepen en 2 aardlekschakelaars

De gezellige woonkeuken is voorzien van een inrichting in lengteopstelling. De keuken is voorzien van vaatwasser, combimagnetron, koelkast, gaskookplaat en afzuigkap.

Door de uitbouw is zowel een speelkamer als een tuinkamer gerealiseerd. De speelkamer is voorzien van tegelvloer en stucwerkwanden.

Ruime woonkamer met tuinkamer. De woonkamer is praktische in te delen en de tuinkamer is een gezellige lichte ruimte met openslaande tuindeuren en lichtkoepels.

Wasruimte met witgoedaansluitingen. Het aanwezig meubel blijft achter. Verder een praktische (fietsen)berging met dubbele deur naar de oprit en deur naar de tuin.

Eerste verdieping

Overloop waaraan 4 slaapkamers en de badkamer gelegen zijn:

Slaapkamer 1: ca. 4,90 x 2,80 meter. Ouderslaapkamer
Slaapkamer 2: Gezellige kinderkamer met ‘slaapvliering’
Slaapkamer 3: ca. 2,14 x 2,50
Slaapkamer 4: ca. 3,02 x 2,50

De badkamer is voorzien van ligbad, douche, toilet, designradiator en vaste wastafel in ombouw

Tweede verdieping

Middels vlizotrap bereikbare bergzolder met dakraam. Praktische bergzolder.

Tuin

De beschutte achtertuin is op het oosten gelegen en is voorzien van terras, kunstgras en leibomen. Veel privacy.

Details

• Ideale starterswoning met 4 slaapkamers, speel-/werkkamer, wasruimte en berging.
• Voorzien van kunststof kozijnen met isolerende beglazing.
• Voorzien van nieuw pannendak (2016) en nieuw platdak (2021).
• Kindvriendelijke ligging nabij openbaar groen, speelvoorzieningen, basisschool en niet ver van het centrum van Someren.
• Beslist een woning die u van binnen gezien moet hebben.
• Someren is een prettige gemeente om te wonen. Een bruisend verenigingsleven, een gezellig horecaplein en de ‘Brabantse gezelligheid’ staan hier garant voor. Ook is Someren gunstig gelegen ten opzichte van Eindhoven, Weert en Venlo. Toerisme en recreatie zijn de laatste jaren sterk gegroeid. Natuurgebied de Grote Peel, De Strabrechtse Heide en de ontwikkeling van recreatiegebied Heihorsten, met onder meer golfbaan de “Swinckelsche”, manege “Het Keelven”, diverse B&B’s en tal van andere voorzieningen zijn hier voorbeelden van.

Procedure:
Voor meer informatie over deze woning kunt u contact met ons opnemen. Na mondelinge overeenstemming wordt er door partijen een modelovereenkomst ondertekend. Een concept van een dergelijke koopovereenkomst wordt door Peellandbeheer Makelaardij & Vastgoed graag verstrekt, zodat u exact weet wat er juridisch wordt afgesproken.

Waarborgsom:
De koper dient een bankgarantie af te geven of een waarborgsom (ter grootte van 10% van de koopsom) te storten bij de notaris. Deze garantie of waarborgsom dient als zekerheid dat de koper zijn verplichtingen nakomt.

Aansprakelijkheid
Deze brochure en eventueel nader te verstrekken gegevens zijn met zorg samengesteld. Voor de verstrekking van deze gegevens zijn in grote mate afhankelijk van derden. Daarom aanvaarden wij, noch de verkoper, enige aansprakelijkheid voor de juistheid van deze gegevens. De vermelde informatie is van algemene aard, geheel vrijblijvend en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden.

Eigendomsoverdracht
De eigendomsoverdracht geschiedt door middel van een ‘akte van levering’ bij de notaris. Tenzij anders vermeld, heeft de koper het recht een notaris van zijn keuze aan te wijzen voor de levering. Naast de akte van levering (transportakte) ‘passeert’ ook de hypotheekakte m.b.t. de lening die u van de geldverstrekker ontvangt.

Bijkomende kosten (kosten koper)
Officieel horen bij de ‘kosten koper’:
• de overdrachtsbelasting
• notariskosten voor de akte van levering

U krijgt echter ook te maken met de volgende kosten:
• Notariskosten voor de hypotheekakte
• Kadastrale kosten
• Kosten voor het verkrijgen van de hypotheek (percentage of uurtarief)
• Taxatiekosten

Biedingen
In een bod dienen tenminste de volgende zaken worden opgenomen: Koopsom, datum aanvaarding en eventuele roerende zaken en ontbindende voorwaarden.

Financiering
Het financieren van een woning is vaak onvermijdelijk. Graag staan wij u bij voor het maken van de juiste keuze.

Streetview

Vragen?

Kom in contact met ons

Wilt u graag meer weten over onze bijzondere aanpak voor het verkopen van huizen of heeft u een vraag? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Vul ons formulier in

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.