Ons aanbod

Vaarselstraat 10

Te huur:
Zeer royale en (eventueel in delen) kantoorruimte met een uitgesproken en kenmerkend karakter. Deze kantoorruimte moet je beslist zien! Nabij het centrum van Someren gelegen aan een drukke invalsweg. Dus volop zicht op je bedrijf!

Globale indeling

Via een entree met tochtsluis betreedt u de kantoorruimte. Er is een ruime ontvangsthal met een marmeren vloer, een zitgroep en receptiebalie, alsmede een toiletgroep met dames- en herensanitair.

Op de begane grond bevinden zich een kantoortuin met vloerbedekking, opbouwverlichting en glazen wanden alsmede een kleinere separate kantoorkamer met vloerbedekking.

Via een trapopgang bereikbaar bevindt zich op halve verdiepingshoogte een kantoorruimte bestaande uit twee delen, een kantoorkamer en aansluitend directiekantoor met vloerbedekking en schoonmetselwerkwanden.

Op de volgende bouwlaag bevindt zich een tweede directiekantoor met vloerbedekking en schoonmetselwerkwanden en een kantoorkamer met dezelfde afwerking.

In het souterrain bevindt zich een archiefkelder alsmede een spreekkamer met aansluitend magazijnruimte.

Buitenterrein: Achter het kantoorgebouw ligt een parkeerplaats, bereikbaar via een achterentree.

Bestemmingsplan

Het object ligt in het bestemmingsplan “Someren-Dorp”, vastgesteld door de gemeenteraad d.d. 26 juni 2013. De bestemming luidt “bedrijven”.

In dit gebied zijn bedrijven tot en met milieucategorie 3.1 normaliter toegestaan. Voor meer informatie kunt u zich wenden tot de gemeente Someren.

Algemeen:

– Eigenaar staat open om te investeren in een esthetische update van de kantoorruimte. Sfeerimpressies zijn op ons kantoor beschikbaar.
– Goede verbindingen via N266 naar Helmond, Weert, Venlo-Eindhoven via aansluiting op A67 en Maastricht via A2;
– Someren herbergt vele hoogwaardige bedrijven op diverse gebieden van metaal, techniek, automotive, hout en food, zoals Isobouw, Berkvens/Xidoor, Vendrig transport, Larco Conserven, van Dongen Engineering, Martens Staal, EKB, Dispolab en Outdoor Life Group;
– Voor uw bedrijf maken we graag een voorstel-op-maat;
– Uw bedrijf heten we graag van harte welkom;
– Huurcontract model ROZ

Streetview

Vragen?

Kom in contact met ons

Wilt u graag meer weten over onze bijzondere aanpak voor het verkopen van huizen of heeft u een vraag? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Vul ons formulier in

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.