Ons aanbod

Randweg 19

€720.000 k.k.
  • Woonoppervlakte 193 m2
  • Perceeloppervlakte 1370 m2
  • Inhoud: 742 m3
  • Bouwjaar: 1993
  • Kamers: 5
  • Slaapkamers: 4
  • Energielabel: C
  • Ligging: Industrieterrein

OP ZICHTLOCATIE GELEGEN BEDRIJFSWONING MET LOODS, SHOWROOM EN KANTOOR

Peellandbeheer Makelaardij & Vastgoed biedt u aan deze bedrijfswoning met compleet woonprogramma op de begane grond, zwembad en showroom met kantoor en loods. Een ideaal object voor wie werk en wonen wil combineren! Dit object heeft de bestemming ‘bedrijf, bedrijfswoning en showroom’. Het bijbouwen van meer bedrijfsruimte behoort tot de mogelijkheden.

Oppervlakte inhoud bedrijfswoning:
Inhoud: ca. 742 m³
Gebruiksoppervlak wonen: ca. 193 m²
Overig: ca. 15 m²

Oppervlakte kantoor/showroom/loods
Oppervlakte kantoor: ca. 21 m²
Oppervlakte showroom: ca. 75 m²
Oppervlakte Loods: ca. 118 m²
Oppervlakte entresol/zolder ca. 54 m²

Overdrachtsbelasting woning: 2%
Overdrachtsbelasting bedrijfsruimte: 10,4%

Begane grond

Indeling woonhuis

Entree, middels zeer ruime hal met marmeren vloer met vloerverwarming, schoonmetselwerkwanden en stucwerk plafond. Trapopgang naar eerste verdieping. De hal is verder voorzien van ruime inbouwkast en geeft toegang tot de woonkamer en de slaapkamer met badkamer begane grond.

Royale woon-/ eetkamer met veel lichtinval. De woonkamer is voorzien van marmeren vloer, stucwerkplafond met sierlijst en stucwerkwanden. Een haard/ houtkachel zorgt voor de nodige sfeer.
De eetkamer is voorzien van schuifpui naar het terras.

De ruime woonkeuken is voorzien een inrichting in hoekopstelling met inductiekookplaat met afzuigkap, koelkast, combioven, vaatwasser en spoelbak. Er is voldoende ruimte om een eettafel te plaatsen. Ruime voorraadkast. Via de keuken is het overdekte terras bereikbaar.

Ruime bijkeuken met wandmeubel waarin wasmachine, droger en koelkast geïntegreerd kunnen worden. Tevens is hier de toiletruimte met vrijdragend toilet en fonteintje. Via de bijkeuken toegang tot de ruime overkapping voorzien van een elektrisch bedienbare sectionaldeur.

De ruime slaapkamer begane grond is voorzien van inbouwkast, vloerbedekking en stucwerkwanden en plafonds. Aansluitend ruime badkamer voorzien van vrijdragend toilet, douche, wastafel in ombouw en ligbad.

De gehele begane vloer is voorzien van vloerverwarming exclusief slaapkamer en voorraad kast keuken.

Eerste verdieping

Overloop waaraan 2 slaapkamers, een grote ‘multifunctionele’ kamer en een badkamer gelegen zijn.

Slaapkamer 1: ca. 6,10 x 2,91 m1 voorzien van inbouwkast en balkon. Een zeer ruime slaapkamer
Slaapkamer 2: ca. 4,40 x 3,27 m1 met zeer royale inloopkast van
ca. 1,60 x 3,27 m1
Multifunctionele (slaap)kamer 3: ca. 6,37 x 3,70 (tot 1,50 lijn). Fijne ruime kamer die voor diverse doeleinden geschikt is (chillruimte, extra woonkamer t.b.v. dubbele bewoning etc.)

De tweede badkamer is voorzien van douche, toilet en vaste wastafel.

Tweede verdieping

Vlizotrap naar bergzolder met cv-opstelling

Tuin

Keurig aangelegde tuin met terrassen, vijver, overkapping en zwembad. De tuin bied veel privacy!

INDELING LOODS/KANTOOR/SHOWROOM

Showroom ca. 75 m² voorzien van toiletruimte, douche en kantoorruimte voorzien van vloerverwarming. Aansluitend aan de showroom is een kantoorruimte met pantry gelegen.

De loods is ca. 118 m² groot en voorzien elektrisch bedienbare sectionaldeur. Trapgang naar entresol/zolder van ca. 54 m²

Aansluitend aan de loods is nog een separate berging t.b.v. zwembadtechniek en tuingereedschap.

Details

Algemeen:

• Ideale kans voor een ondernemer om wonen en werken te combineren.
• Het bijbouwen van meer bedrijfsruimte behoort tot de mogelijkheden.
• Ruime woning met compleet woonprogramma op de begane grond.
• Fijne, veel privacy biedende tuin met zwembad.
– De woning heeft een energielabel C, de bedrijfsruimte heeft een energielabel A.
• Bestemmingsplan “Bedrijventerrein Someren” is van kracht. Het object heeft de bestemming ‘bedrijf, showroom en bedrijfswoning, Kijk op ruimtelijkeplannen.nl voor meer informatie.
• Indien u twijfelt of uw bedrijf gevestigd mag worden op deze locatie, neemt u dan contact op met de gemeente Someren.
• Someren is een prettige gemeente om te wonen. Een bruisend verenigingsleven, een gezellig horecaplein en de ‘Brabantse gezelligheid’ staan hier garant voor. Ook is Someren gunstig gelegen ten opzichte van Eindhoven, Weert en Venlo. Toerisme en recreatie zijn de laatste jaren sterk gegroeid. Natuurgebied de Grote Peel, De Strabrechtse Heide en de ontwikkeling van recreatiegebied Heihorsten, met onder meer golfbaan de “Swinckelsche”, manege “Het Keelven”, diverse B&B’s en tal van andere voorzieningen zijn hier voorbeelden van.

Procedure:
Voor meer informatie over deze woning kunt u contact met ons opnemen. Na mondelinge overeenstemming wordt er door partijen een modelovereenkomst ondertekend. Een concept van een dergelijke koopovereenkomst wordt door Peellandbeheer Makelaardij & Vastgoed graag verstrekt, zodat u exact weet wat er juridisch wordt afgesproken.

Waarborgsom:
De koper dient een bankgarantie af te geven of een waarborgsom (ter grootte van 10% van de koopsom) te storten bij de notaris. Deze garantie of waarborgsom dient als zekerheid dat de koper zijn verplichtingen nakomt.

Aansprakelijkheid
Deze brochure en eventueel nader te verstrekken gegevens zijn met zorg samengesteld. Voor de verstrekking van deze gegevens zijn in grote mate afhankelijk van derden. Daarom aanvaarden wij, noch de verkoper, enige aansprakelijkheid voor de juistheid van deze gegevens. De vermelde informatie is van algemene aard, geheel vrijblijvend en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden.

Eigendomsoverdracht
De eigendomsoverdracht geschiedt door middel van een ‘akte van levering’ bij de notaris. Tenzij anders vermeld, heeft de koper het recht een notaris van zijn keuze aan te wijzen voor de levering. Naast de akte van levering (transportakte) ‘passeert’ ook de hypotheekakte m.b.t. de lening die u van de geldverstrekker ontvangt.

Bijkomende kosten (kosten koper)
Officieel horen bij de ‘kosten koper’:
• de overdrachtsbelasting
• notariskosten voor de akte van levering
– LET OP: OVER DE WAARDE VAN DE WONING BENT U 2% OVERDRACHTSBELASTING VERSCHULDIGD
– LET OP: OVER DE WAARDE VAN DEBEDRIJFSRUIMTE BENT U 8% OVERDRACHTSBELASTING VERSCHULDIGD

U krijgt echter ook te maken met de volgende kosten:
• Notariskosten voor de hypotheekakte
• Kadastrale kosten
• Kosten voor het verkrijgen van de hypotheek (percentage of uurtarief)
• Taxatiekosten

Biedingen
In een bod dienen tenminste de volgende zaken worden opgenomen: Koopsom, datum aanvaarding en eventuele roerende zaken en ontbindende voorwaarden.

Financiering
Het financieren van een woning is vaak onvermijdelijk. Graag staan wij u bij voor het maken van de juiste keuze.

Streetview

Vragen?

Kom in contact met ons

Wilt u graag meer weten over onze bijzondere aanpak voor het verkopen van huizen of heeft u een vraag? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Vul ons formulier in

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.