Ons aanbod

Pasakker 109

€535.000 k.k.
  • Woonoppervlakte 138 m2
  • Perceeloppervlakte 516 m2
  • Inhoud: 641 m3
  • Bouwjaar: 1986
  • Kamers: 5
  • Slaapkamers: 4
  • Energielabel: C
  • Ligging: In een woonwijk
  • Garage: Inpandig

Op een zeer gewilde locatie nabij het centrum van Someren gelegen vrijstaand woonhuis met inpandige garage. Deze oerdegelijk gebouwde woning beschikt over 4 slaapkamers.
De woning is gelegen op en royaal perceel en in de tuin is een rietgedekt tuinhuis aanwezig. Gelegen in kindvriendelijke omgeving, nabij openbaar groen, basisscholen en ‘om de hoek’ van het centrum van Someren. Fijne, praktische woning die u beslist gezien moet hebben.

Begane grond

Entree, hal met toiletruimte met vrijdragend toilet, urinoir en wastafeltje. Ruim en modern! Meterkast met voldoende groepen, trapopgang naar eerste verdieping en praktische kelderkast.

De lichte woonkamer is voorzien van massief eiken parketvloer, stucwerk plafond en deels spachtelputz wanden. Aan één zijde is de woonkamer voorzien van schoonmetselwerkwand met kenmerkende schouw met kachel. Openslaande deuren naar het terras aan de achterzijde.

De dichte leefkeuken is voorzien van een inrichting in hoekopstelling en beschikt over een inductiekookplaat, vaatwasser, oven, koelkast en granieten aanrechtblad.
Aansluitend aan de keuken is een portaal met wastafel dat toegang geeft tot de bijkeuken en de garage.

De bijkeuken is voorzien van aansluitingen witgoed. Een praktische ruimte.

Ruime garage met uitstortgootsteen en elektrisch bedienbare openslaande deuren.

Eerste verdieping

Overloop waaraan vier slaapkamers, een badkamer en een bergkast gelegen zijn:

Slaapkamer 1: ca. 4,00 x 3,10 (tot aan 1,50 lijn). Voorzien van vloerbedekking, stucwerkwanden en plafonds.
Slaapkamer 2: ca. 4,00 x 3,10 (tot aan 1,50 lijn). Een dakkapel zorgt voor extra ruimte en licht in deze kamer. Verder voorzien van vloerbedekking, stucwerkwanden en plafonds.
Slaapkamer 3: ca. 3,87 x 2,00 (tot aan 1,50 lijn). Voorzien van dakvenster.
Slaapkamer 4: ca. 8,00 x 2,30 (tot aan 1,50 lijn). Grote kamer boven de garage. Twee dakvensters zorgen voor voldoende lichtinval.

De gemoderniseerde badkamer is voorzien van ligbad, inloopdouche, toilet en vaste wastafel in ombouw. Vloerverwarming zorgt voor extra comfort.

Tweede verdieping

Middels vaste trap bereikbare bergzolder. Deze zolder is voorzien van betonnen vloer. Eventueel geschikt te maken als speelkamer of werkplek.

Tuin

De tuin is op het noord oosten gelegen en heeft een vrije achterom. De tuin kent veel privacy en heeft nog een rietgedekt tuinhuisje. Leuk om te zitten, of gewoon als berging. Achter het tuinhuis is nog extra bergruimte gecreëerd.

Details

• Zeer fraai, oerdegelijk gebouw landhuis met garage en 4 slaapkamers.
• Hardhouten kozijnen met isolerende beglazing.
• Dak voorzien van isolerende, Unidek dakplaten. Pannen vervangen in 2019. Rockwool spouwisolatie.
• Kindvriendelijke ligging nabij openbaar groen en ‘om de hoek’ van het centrum van Someren.
• Beslist een woning die u van binnen gezien moet hebben.
• Someren is een prettige gemeente om te wonen. Een bruisend verenigingsleven, een gezellig horecaplein en de ‘Brabantse gezelligheid’ staan hier garant voor. Ook is Someren gunstig gelegen ten opzichte van Eindhoven, Weert en Venlo. Toerisme en recreatie zijn de laatste jaren sterk gegroeid. Natuurgebied de Grote Peel, De Strabrechtse Heide en de ontwikkeling van recreatiegebied Heihorsten, met onder meer golfbaan de “Swinckelsche”, manege “Het Keelven”, diverse B&B’s en tal van andere voorzieningen zijn hier voorbeelden van.

Procedure:
Voor meer informatie over deze woning kunt u contact met ons opnemen. Na mondelinge overeenstemming wordt er door partijen een modelovereenkomst ondertekend. Een concept van een dergelijke koopovereenkomst wordt door Peellandbeheer Makelaardij & Vastgoed graag verstrekt, zodat u exact weet wat er juridisch wordt afgesproken.

Waarborgsom:
De koper dient een bankgarantie af te geven of een waarborgsom (ter grootte van 10% van de koopsom) te storten bij de notaris. Deze garantie of waarborgsom dient als zekerheid dat de koper zijn verplichtingen nakomt.

Aansprakelijkheid
Deze brochure en eventueel nader te verstrekken gegevens zijn met zorg samengesteld. Voor de verstrekking van deze gegevens zijn in grote mate afhankelijk van derden. Daarom aanvaarden wij, noch de verkoper, enige aansprakelijkheid voor de juistheid van deze gegevens. De vermelde informatie is van algemene aard, geheel vrijblijvend en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden.

Eigendomsoverdracht
De eigendomsoverdracht geschiedt door middel van een ‘akte van levering’ bij de notaris. Tenzij anders vermeld, heeft de koper het recht een notaris van zijn keuze aan te wijzen voor de levering. Naast de akte van levering (transportakte) ‘passeert’ ook de hypotheekakte m.b.t. de lening die u van de geldverstrekker ontvangt.

Bijkomende kosten (kosten koper)
Officieel horen bij de ‘kosten koper’:
• de overdrachtsbelasting
• notariskosten voor de akte van levering

U krijgt echter ook te maken met de volgende kosten:
• Notariskosten voor de hypotheekakte
• Kadastrale kosten
• Kosten voor het verkrijgen van de hypotheek (percentage of uurtarief)
• Taxatiekosten

Biedingen
In een bod dienen tenminste de volgende zaken worden opgenomen: Koopsom, datum aanvaarding en eventuele roerende zaken en ontbindende voorwaarden.

Financiering
Het financieren van een woning is vaak onvermijdelijk. Graag staan wij u bij voor het maken van de juiste keuze.

Streetview

Vragen?

Kom in contact met ons

Wilt u graag meer weten over onze bijzondere aanpak voor het verkopen van huizen of heeft u een vraag? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Vul ons formulier in

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.