Ons aanbod

Ophoviusstraat 2

€300.000 k.k.
  • Woonoppervlakte 75.12 m2
  • Perceeloppervlakte 118 m2
  • Inhoud: 302 m3
  • Bouwjaar: 1956
  • Kamers: 5
  • Slaapkamers: 4
  • Energielabel: E
  • Garage: Vrijstaand steen

WEGENS GROTE BELANGSTELLING IS HET NIET MEER MOGELIJK EEN BEZICHTIGING TE PLANNEN. U KUNT VIA FUNDA.NL EEN MAIL STUREN OM OP DE RESERVELIJST TE KOMEN. DUE TO MASSIVE INTEREST IT’S NO LONGER POSSIBLE TO ARRANGE VIEWINGS. U CAN SEND A MAIL TROUGH FUNDA.NL FOR A PLACE ON THE RESERVE LIST Karakteristieke, vanaf 2016 praktisch geheel gerenoveerde, twee-onder-een kap met vrijstaande garage en vrije achterom! De woning is gelegen op een gunstige locatie nabij supermarkt, basisschool en speeltuin. Het centrum van Geldrop is makkelijk bereikbaar. De woning beschikt over 4 slaapkamers en een grote (hobby)garage. De laatste jaren heel fraai verbouwd en bij de tijd gebracht. Beslist een woning die je van binnen gezien moet hebben!

Begane grond

Entree, hal met toilet en trapopgang naar de eerste verdieping. De vloer is voorzien van fraaie, houten vloerdelen en de wanden en plafond zijn voorzien van stucwerk.

De fraaie L-vormige keuken met spoeleiland beschikt over een inductiekookplaat met afzuigkap, koel-/vriescombinatie, vaatwasser, combi-oven en spoelbak. Tevens is er in de keuken een trapkast. Praktische voorraadkast. Hier is ook de meterkast met vernieuwde groepenindeling. (8 groepen en krachtstroom). Toegang tot het terras.

De woonkamer is een fijne, lichte ruimte en beschikt over een loop-/kanteldeur naar het terras. De vloer is voorzien van houten vloerdelen en vloerverwarming. Wanden en plafonds zijn voorzien van stucwerk.

De keurig aangelegde tuin is op het zuiden gelegen. Fijne, zonnige tuin met veel privacy en vrije achterom. Tevens toegang tot garage.

De garage (ca. 18 m²) is met de auto bereikbaar via de Gennipstraat. Fijne hobbygarage met diverse mogelijkheden. Aan de garage is tevens een overkapping gerealiseerd. Een zonneluifel aan de achtergevel zorgt voor de nodige beschutting.

Eerste verdieping

Overloop waaraan 3 slaapkamers en de badkamer gelegen zijn:

Slaapkamer 1: ca. 3,50 x 2,92 m1, wanden en plafonds voorzien van glad stucwerk.
Slaapkamer 2: ca. 3,72 x 2,78 m1 wanden en plafonds voorzien van glad stucwerk.
Slaapkamer 3: ca. 2,80 x 2,74 m1 wanden en plafonds voorzien van glad stucwerk.

De badkamer is voorzien van twee wastafels, toilet en douchecabine. Een fraai geheel!

Tweede verdieping

Middels vaste trap bereikbare verdieping. Voorzolder met aansluitingen witgoed en opstelling CV ketel. (Intergas combiketel 2009)

Slaapkamer 4: ca. .3,05 x 3,00 m1. Fraaie slaapkamer welke is voorzien van dakkapel en bergruimte in de knieschotten.

Tuin

De keurig aangelegde tuin is op het zuiden gelegen. Fijne, zonnige tuin met veel privacy en vrije achterom. Tevens toegang tot garage.

Details

Algemeen:

• Fijne, lichte, frisse woning op gunstige locatie ten opzichte van voorzieningen.
• Vanaf 2016 geheel verbouwd cq. gerenoveerd.
• Rondom voorzien van rolluiken
• Fraai aangelegde tuin op het zuiden.
• Ruime, vrijstaande hobbygarage
• Instapklare woning die je beslist van binnen gezien moet hebben.
• Met 28.000 inwoners is Geldrop een groot Brabants dorp met alle voorzieningen en veel (sport)verenigingen. Door een eigen NS-station en goede ontsluiting middels de A67 heeft Geldrop een uitstekende ligging t.o.v. Brainport, Venlo en diverse grote steden.

Procedure:
Voor meer informatie over deze woning kunt u contact met ons opnemen. Na mondelinge overeenstemming wordt er door partijen een modelovereenkomst ondertekend. Een concept van een dergelijke koopovereenkomst wordt door ons graag verstrekt, zodat u exact weet wat er juridisch wordt afgesproken.

Waarborgsom:
De koper dient een bankgarantie af te geven of een waarborgsom (ter grootte van 10% van de koopsom) te storten bij de notaris. Deze garantie of waarborgsom dient als zekerheid dat de koper zijn verplichtingen nakomt.

Aansprakelijkheid
Deze brochure en eventueel nader te verstrekken gegevens zijn met zorg samengesteld. Voor de verstrekking van deze gegevens zijn wij in grote mate afhankelijk van derden. Daarom aanvaarden wij, noch de verkoper, enige aansprakelijkheid voor de juistheid van deze gegevens. De vermeldde informatie is van algemene aard, geheel vrijblijvend en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden.

Eigendomsoverdracht
De eigendomsoverdracht geschiedt door middel van een ‘akte van levering’ bij de notaris. Tenzij anders vermeld, heeft de koper het recht een notaris van zijn keuze aan te wijzen voor de levering. Naast de akte van levering (transportakte) ‘passeert’ ook de hypotheekakte m.b.t. de lening die u van de geldverstrekker ontvangt.

Bijkomende kosten (kosten koper)
Officieel horen bij de ‘kosten koper’:
• de overdrachtsbelasting
• notariskosten voor de akte van levering

U krijgt echter ook te maken met de volgende kosten:
• Notariskosten voor de hypotheekakte
• Kadastrale kosten
• Kosten voor het verkrijgen van de hypotheek (percentage of uurtarief)
• Taxatiekosten

Biedingen
In een bod dienen tenminste de volgende zaken worden opgenomen: Koopsom, datum aanvaarding en eventuele roerende zaken en ontbindende voorwaarden.

Financiering
Het financieren van een woning is vaak onvermijdelijk. Graag staan wij u bij voor het maken van de juiste keuze.

Streetview

Vragen?

Kom in contact met ons

Wilt u graag meer weten over onze bijzondere aanpak voor het verkopen van huizen of heeft u een vraag? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Vul ons formulier in

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.