Ons aanbod

Olievlas 16

€425.000 k.k.
  • Woonoppervlakte 134 m2
  • Perceeloppervlakte 417 m2
  • Inhoud: 499 m3
  • Bouwjaar: 2018
  • Kamers: 5
  • Slaapkamers: 4
  • Energielabel: A
  • Garage: Vrijstaand steen

Op een zeer ruim gelegen perceel gelegen tweekapper met zeer grote vrijstaande garage (ca. 50 m2) en ruime parkeerplaatsen aan de achterzijde. Deze woning is gelegen in de gewilde, groene wijk “Loverbosch” en nabij basisschool, openbaar groen en niet ver van het centrum van Asten.
Het perceel is groot te noemen en biedt diverse mogelijkheden. De zeer ruime garage is ideaal voor de hobbyist of ZZP-er, maar is dermate luxe afgewerkt dat een ‘mantelzorgwoning’ ook tot de mogelijkheden zou kunnen behoren.

Begane grond

Entree, hal met tegelvloer met vloerverwarming. Toiletruimte met vrijdragend toilet en fonteintje. Trapopgang naar eerste verdieping. Meterkast en garderobe nis.

Woonkamer met tegelvloer met vloerverwarming, stucwerkwanden en plafond met inbouwspots. Knusse zitruimte!

Ruime open leefkeuken met veel lichtinval door ‘plafondhoge’ glaspartijen. De keuken kent een lengteopstelling en kookeiland en is voorzien van oven, koelkast, vaatwasser en Bora kookplaat (met afzuiging naar buiten) Diverse lades en kasten zorgen voor praktische bergruimte.

Bijkeuken met aansluitingen ten behoeve van witgoed. De berging is voorzien van vloerverwarming en hier is de c.v.-opstelling (intergas HR). Praktische fietsenberging.

De zeer ruime en luxe uitgevoerde garage is ruim 50 m² groot en is voor zien van toiletruimte, elektrisch bedienbare roldeur en betonvloer die is voorbereid op vloerverwarming. Aansluitingen voor een keuken zijn aanwezig. Vliering met stahoogte in het midden.
De garage is uitermate geschikt voor de hobbyist of ZZP-er. Vanwege alle voorzieningen zou een mantelzorgwoning ook tot de mogelijkheden kunnen behoren

Eerste verdieping

Overloop waaraan 3 slaapkamers en een badkamer gelegen zijn.

Slaapkamer 1: ca. 5,40 x 3,07 meter. Over de volle breedte van de woning. Voorzien van frans balkon, laminaatvloer en stucwerkwanden en plafond.
Slaapkamer 2: ca. 4,45 x 2,61 meter. Ruime slaapkamer met dakvenster, laminaatvloer en stucwerkwanden en plafond.
Slaapkamer 3: ca. 3,27 x 2,69 meter. Slaapkamer voorzien van dakvenster, laminaatvloer en stucwerkwanden en plafond.

De badkamer is voorzien van ligbad, douche, toilet en vaste wastafel.

Tweede verdieping

Middels vaste trap bereikbare, zeer royale open verdieping welke is voorzien van laminaatvloer, aansluitingen witgoed. Deze ruimte is ruim genoeg voor een extra slaapkamer.

Tuin

De woning is aan de achterzijde ontsloten voor auto’s. Hier zijn twee royale parkeerplaatsen gerealiseerd. De tuin is op het noordoosten georiënteerd, maar door de grote zijtuin is ook altijd en plekje in de zon te vinden! De tuin biedt nog mogelijkheden om bijvoorbeeld uit te bouwen of een overkapping te realiseren.

Details

• Ruime tweekapper met vrijstaande garage op een ruim perceel.
• De garage is een ideale hobbyruimte, geschikt voor ZZP-er of andere invulling.
• Gelegen op een groot perceel, met ruime eigen parkeergelegenheid aan de achterzijde ontsloten.
• Schilderwerk boeiboorden wordt nog uitgevoerd.
• Een bezichtiging is beslist de moeite waard!
• Asten is een prettige gemeente om te wonen. Een bruisend verenigingsleven, diverse winkels en een gezellig centrum staan hier garant voor. Ook is Asten gunstig gelegen ten opzichte van Eindhoven, Weert en Venlo.

Procedure:
Voor meer informatie over deze woning kunt u contact met ons opnemen. Na mondelinge overeenstemming wordt er door partijen een modelovereenkomst ondertekend. Een concept van een dergelijke koopovereenkomst wordt door ons graag verstrekt, zodat u exact weet wat er juridisch wordt afgesproken.

Waarborgsom:
De koper dient een bankgarantie af te geven of een waarborgsom (ter grootte van 10% van de koopsom) te storten bij de notaris. Deze garantie of waarborgsom dient als zekerheid dat de koper zijn verplichtingen nakomt.

Aansprakelijkheid
Deze brochure en eventueel nader te verstrekken gegevens zijn met zorg samengesteld. Voor de verstrekking van deze gegevens zijn wij in grote mate afhankelijk van derden. Daarom aanvaarden wij, noch de verkoper, enige aansprakelijkheid voor de juistheid van deze gegevens. De vermeldde informatie is van algemene aard, geheel vrijblijvend en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden.

Eigendomsoverdracht
De eigendomsoverdracht geschiedt door middel van een ‘akte van levering’ bij de notaris. Tenzij anders vermeld, heeft de koper het recht een notaris van zijn keuze aan te wijzen voor de levering. Naast de akte van levering (transportakte) ‘passeert’ ook de hypotheekakte m.b.t. de lening die u van de geldverstrekker ontvangt.

Bijkomende kosten (kosten koper)
Officieel horen bij de ‘kosten koper’:
• de overdrachtsbelasting
• notariskosten voor de akte van levering

U krijgt echter ook te maken met de volgende kosten:
• Notariskosten voor de hypotheekakte
• Kadastrale kosten
• Kosten voor het verkrijgen van de hypotheek (percentage of uurtarief)
• Taxatiekosten

Biedingen
In een bod dienen tenminste de volgende zaken worden opgenomen: Koopsom, datum aanvaarding en eventuele roerende zaken en ontbindende voorwaarden.

Financiering
Het financieren van een woning is vaak onvermijdelijk. Graag staan wij u bij voor het maken van de juiste keuze.

Streetview

Vragen?

Kom in contact met ons

Wilt u graag meer weten over onze bijzondere aanpak voor het verkopen van huizen of heeft u een vraag? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Vul ons formulier in

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.