Ons aanbod

Notelaar 1

€525.000 k.k.
  • Woonoppervlakte 191 m2
  • Perceeloppervlakte 334 m2
  • Inhoud: 671 m3
  • Bouwjaar: 1993
  • Kamers: 7
  • Slaapkamers: 5
  • Energielabel: B
  • Ligging: In een woonwijk

Op gewilde locatie gelegen, uitgebouwde vrijstaande woning met vrijstaande garage en parkeerplaatsen op eigen terrein. Met 5 slaapkamers, 2 badkamers, overkapping en veel leefruimte is deze woning uitermate geschikt voor een gezin met opgroeiende kinderen. Beslist een woning die u van binnen gezien moet hebben! U bent van harte welkom.

Begane grond

Entree, hal met garderobe, meterkast en toiletruimte. In de bergkast is een waterontharder geplaatst. De meterkast is voorzien van voldoende groepen en aardlekbeveiliging. De toiletruimte is fraai afgewerkt en voorzien van vrijdragend toilet en fonteintje met onderkast.

Woonkamer:
De royale woonkamer is voorzien van tegelvloer met vloerverwarming. De woonkamer is praktisch ingedeeld met eetgedeelte en zitgedeelte met gashaard in schouw. Stucwerkwanden en plafond met inbouwspots completeren het geheel.

Fraaie tuinkamer met openslaande deuren naar de tuin. Fijne, lichte extra ruimte welke is voorzien van vloerverwarming en pelletkachel.

Zeer fraaie keuken met opstelling in U-vorm. Voorzien van combi-oven, stoomoven, vaatwasser, inductiekookplaat en koelkast. Allen van Miele. Veel praktische lades. De achterwand is geheel voorzien van Dekton®. Zeer smaakvol geheel.

De bijkeuken is voorzien van veel kastruimte, wasmachine-aansluiting. Tevens is hier een vlizotrap naar een bergzolder met c.v.-opstelling

Eerste verdieping

Overloop waaraan 3 slaapkamers en de badkamer gelegen zijn. De overloop is voorzien van airco installatie waarde hele verdieping van profiteert.

Slaapkamer 1: ca. 4,97 x 3,73 meter. Ouderslaapkamer met inbouwkast, vaste kasten en toegang tot de badkamer
Slaapkamer 2: ca. 3,90 x 2,90 meter. Slaapkamer achterzijde. Voorzien van inbouwkast.
Slaapkamer 3: ca. 3,01 x 4,53 meter. Slaapkamer voorzijde. Voorzien van inbouwkast.

De zeer ruime badkamer is voorzien van hoekligbad, wastafel met inbouwkranen en onderbouwkasten en toilet. Ruime inloopdouche met rainshower, handdouche en infrarood sunshower. De badkamer is zowel toegankelijk vanuit als vanuit de overloop.

Tweede verdieping

Tweede verdieping:
Middels vaste trap bereikbare verdieping. Hier zijn twee slaapkamers en een bergzolder gerealiseerd.

Slaapkamer 4: ca. 2,94 x 2,16 (tot aan 1,50 lijn). Voorzien van airconditioning, dakkapel schuifkastenwand en laminaatvloer
Slaapkamer 5: ca. 2,94 x 3,34 (tot aan 1,50 lijn). Voorzien van airconditioning, laminaatvloer, dakkapel en toegang tot de bergzolder

De tweede badkamer is voorzien van douche en vaste wastafel.

Bergzolder met schuifkasten.

Tuin

De tuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd en beschikt over een overkapping, garage, en fietsenberging. Onder de overkapping is een jacuzzi geplaatst (ter overname) en ook is een buitendouche aanwezig. Voor de hobbyist is een grote garage met extra berging met roldeur aanwezig.

Details

Algemeen:

• Fijn, ruim en gezellig huis met heel veel praktische ruimte.
• Geheel voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas!
• Zonnepanelen zorgen voor een zeer laag energieverbruik.
• 5 slaapkamers en 2 badkamers!
• Grote garage en berging. Ideaal voor de hobbyist.
• 2 extra parkeerplaatsen op eigen terrein aan de achterzijde van de woning.
• Met 5 slaapkamers, tuinkamer, overkapping, grote garage met berging en separate tuinberging een ideaal huis voor een gezin met opgroeiende kinderen!
• Asten is een prettige gemeente om te wonen. Een bruisend verenigingsleven, diverse winkels en een gezellig centrum staan hier garant voor. Ook is Asten gunstig gelegen ten opzichte van Eindhoven, Weert en Venlo.

Procedure:
Voor meer informatie over deze woning kunt u contact met ons opnemen. Na mondelinge overeenstemming wordt er door partijen een modelovereenkomst ondertekend. Een concept van een dergelijke koopovereenkomst wordt door ons graag verstrekt, zodat u exact weet wat er juridisch wordt afgesproken.

Waarborgsom:
De koper dient een bankgarantie af te geven of een waarborgsom (ter grootte van 10% van de koopsom) te storten bij de notaris. Deze garantie of waarborgsom dient als zekerheid dat de koper zijn verplichtingen nakomt.

Aansprakelijkheid
Deze brochure en eventueel nader te verstrekken gegevens zijn met zorg samengesteld. Voor de verstrekking van deze gegevens zijn wij in grote mate afhankelijk van derden. Daarom aanvaarden wij, noch de verkoper, enige aansprakelijkheid voor de juistheid van deze gegevens. De vermeldde informatie is van algemene aard, geheel vrijblijvend en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden.

Eigendomsoverdracht
De eigendomsoverdracht geschiedt door middel van een ‘akte van levering’ bij de notaris. Tenzij anders vermeld, heeft de koper het recht een notaris van zijn keuze aan te wijzen voor de levering. Naast de akte van levering (transportakte) ‘passeert’ ook de hypotheekakte m.b.t. de lening die u van de geldverstrekker ontvangt.

Bijkomende kosten (kosten koper)
Officieel horen bij de ‘kosten koper’:
• de overdrachtsbelasting
• notariskosten voor de akte van levering

U krijgt echter ook te maken met de volgende kosten:
• Notariskosten voor de hypotheekakte
• Kadastrale kosten
• Kosten voor het verkrijgen van de hypotheek (percentage of uurtarief)
• Taxatiekosten

Biedingen
In een bod dienen tenminste de volgende zaken worden opgenomen: Koopsom, datum aanvaarding en eventuele roerende zaken en ontbindende voorwaarden.

Financiering
Het financieren van een woning is vaak onvermijdelijk. Graag staan wij u bij voor het maken van de juiste keuze.

Streetview

Vragen?

Kom in contact met ons

Wilt u graag meer weten over onze bijzondere aanpak voor het verkopen van huizen of heeft u een vraag? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Vul ons formulier in

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.