Ons aanbod

Lassusstraat 18

€400.000 v.o.n.
  • Woonoppervlakte 116 m2
  • Perceeloppervlakte 128 m2
  • Inhoud: 425 m3
  • Bouwjaar: 2021
  • Kamers: 5
  • Slaapkamers: 4
  • Energielabel: A

LIGGING:
De woningen zijn gelegen aan een rustige eenrichtingsstraat in het stadsdeel Gestel. Op loopafstand tref je vele voorzieningen waaronder het winkelcentrum ‘Franz Lehrahrplein’ met o.a. supermarkt en diverse winkel. Tevens tref je op korte afstand een huisartsenpost, apotheek, tandarts en basisschool. Op minder dan 10 fietsminuten ben je op de High Tech Campus of in het stadscentrum van Eindhoven.

GASLOOS WONEN MET EEN LAGE ENERGIEREKENING:
De woningen in dit project worden gasloos uitgevoerd. Voor uw comfort wordt een luchtwarmtepomp met interne boiler voor warm water geïnstalleerd. Omdat een warmtepomp elektriciteit verbruikt worden de woningen voorzien van PV panelen. Hierdoor zit u er warmpjes bij zonder een hoge energierekening.

AFWERKING:
De woningen worden uitgevoerd met een complete badkamer met kranen van het merk Hansgrohe, en sanitair van Villeroy en Boch.
De wanden worden ‘behangklaar’ opgeleverd. Tegen een meerprijs kunnen de wanden ‘sausklaar’ worden opgeleverd.
De plafonds worden voorzien van spuitwerk
Loze leiding t.b.v. laadpaal bij parkeerplaats
Voor de keuken is geen (stel)post opgenomen. Deze is naar eigen inzicht zelf aan te schaffen en te laten plaatsen. Wel worden voorzieningen als wandcontactdozen, rioolafvoeren en loze leidingen gelegd.

Voor het exacte opleveringsniveau is via ons kantoor een Technische Omschrijving en Afwerkstaat beschikbaar.

Details

KOOPSOMMEN:
De woningen worden Vrij Op Naam (V.O.N.) verkocht. Dat wil zeggen dat in de koop- en aanneemsom niet alleen de bouw- en grondkosten zijn inbegrepen, maar ook bijkomende kosten zoals de kosten van de architect, notaris (leveringsakte), gemeentelijke leges, verkoopbemiddeling, B.T.W., kadastrale inmeting en de kosten voor het aansluiten van water, riool en elektraleidingen.
De koopsom is echter exclusief de kosten verband houden met financieringen en eventuele uitstelrente, notariskosten voor het beschrijven van de hypotheek en de kosten voor in gebruikstellen van de nutsbedrijven

VERKOOPDOCUMENTATIE EN ILLUSTRATIES:
Deze verkoopdocumentatie – met daarin opgenomen tekening, omschrijvingen en specificaties – is met de grootste zorg samengesteld aan de hand van gegevens en/of tekeningen van architect, adviseurs, nutsbedrijven en gemeente en is het basisdocument van het appartement dat u koopt. De artist impression is slechts een indicatie van de daadwerkelijke kleuren en situatie. Indien er woninginrichting getekend is op de bijgevoegde tekeningen, is dit een impressie en worden deze zaken (meubels e.d.) niet geleverd.
De aannemer maakt echter een voorbehoud ten aanzien van wijzigingen die voortvloeien uit nadere eisen van overheden en/of nutsbedrijven.
Omdat bij het bouwen nog veel ambachtelijk werk plaatsvindt, behoudt de aannemer zich het recht voor om tijdens de (af)bouw die wijzigingen aan te brengen, waarvan de noodzakelijkheid bij uitvoering blijkt, mits deze wijzigingen geen afbreuk doen aan waarde, kwaliteit, uiterlijk, aanzien en bruikbaarheid van het appartement.
De op de tekeningen aangegeven maten zijn “circa” maten. Indien deze maatvoering tussen wanden is aangegeven, is daarbij geen rekening gehouden met enige wandafwerking.

Streetview

Vragen?

Kom in contact met ons

Wilt u graag meer weten over onze bijzondere aanpak voor het verkopen van huizen of heeft u een vraag? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Vul ons formulier in

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.