Ons aanbod

Lagendijk 1

€550.000 k.k.
  • Woonoppervlakte 173 m2
  • Perceeloppervlakte 2608 m2
  • Inhoud: 820 m3
  • Bouwjaar: 1970
  • Kamers: 5
  • Slaapkamers: 4
  • Energielabel: B

Gemoderniseerde vrijstaande woning met dubbele garage in het buitengebied van Asten. Fijn, rustig gelegen in het buitengebied van Asten met alle vrijheid die daarbij hoort! Tevens zijn voorzieningen als slaapkamer en badkamer op de begane grond aanwezig. De woning is de afgelopen jaren flink gemoderniseerd, waaronder een dakopbouw, nieuwe keuken, vloeren, stucwerk, 13 zonnepanelen, etc. etc. Met 4 slaapkamers, een dubbele garage met vliering en veel ruimte om het huis is dit echt een woning voor de liefhebber van ‘buiten wonen’! Een bezichtiging is beslist de moeite waard!

Begane grond

Entree via de ruime hal die toegang geeft tot de garage, de tuin en de woonkeuken.

De woonkeuken is onlangs vernieuwd is voorzien van een inrichting in hoekopstelling en uitgerust met inductie kookplaat met afzuigkap, oven, koelkast en vaatwasser. Uiteraard ontbreekt een provisiekelder niet! In de keuken is ruim plaats voor een grote eettafel. Een groot raam zorgt voor voldoende lichtinval.

De woonkamer is een fijne, praktische in te delen ruimte. Houten vloerdelen, witte stucwerkwanden en plafonds en grote raampartijen zorgen voor veel lichtinval en een prettige leefklimaat.

De gang geeft toegang tot 2 slaapkamers, de toiletruimte en de badkamer.

De toiletruimte is voorzien van vrijdragend toilet met inbouwreservoir. De badkamer is voorzien van ligbad, douche en vaste wastafel in ombouw.

Slaapkamer 1: ca. 3,69 x 3,50 meter. Voorzien van vloerbedekking, stucwerkwanden en plafonds.
Slaapkamer 2: ca. 3,50 x 2,56 meter. Voorzien van vloerbedekking, stucwerkwanden en plafonds. Thans in gebruik als studeer-/werkkamer

Garage:
Grote, dubbele garage totaal ca. 45 m² voorzien van 2 elektrisch bedienbare roldeuren. Ruimte voor het stallen van 2 auto’s. Tevens zijn hier witgoedaansluitingen en een uitstortgootsteen.

Eerste verdieping

Zeer royale overloop met royaal de ruimte voor een studie- of speelhoek. Aan de overloop zijn twee grote slaapkamers en de CV-/bergruimte gelegen.

Slaapkamer 3: ca. 4,29 x 3,82 meter (tot aan 1,50 lijn) voorzien van vloerbedekking, stucwerkwanden en royale dakkapel.
Slaapkamer 4: ca. 3,53 x 3,82 meter (tot aan 1,50 lijn) voorzien van vloerbedekking, stucwerkwanden en royale dakkapel

De CV-ruimte is voorzien van intergas combiketel. Tevens is hier voldoende bergruimte.

Tuin

Direct aan de woning is een zeer royaal vlonderterras gerealiseerd. Vanaf dit terras kijkt u over de tuin en het buitengebied van Asten. Het is hier heerlijk verblijven!
De tuin is aangelegd met gazon, volwassen bomen en hekwerk en heggen als terreinafscheiding. Een fraai geheel!

Details

• Royale, vrijstaande woning met slaapkamer(s) en badkamer op de begane grond.
• Prachtig vrij gelegen in het buitengebied van Asten.
• De laatste jaren flink gemoderniseerd:
o Nieuwe keuken
o Compleet gestuct
o Nieuwe vloeren
o Grote dakopbouw
o Fraai buitenterras
o Etc. etc.
• Voorzien van kunststof kozijnen met isolerende beglazing.
• 13 zonnepanelen zorgen voor ‘nul op de elektriciteitsmeter’.
• Bestemming is ‘wonen’.
• Beslist een woning die je van binnen (en buiten) gezien moet hebben!
• Asten is een prettige gemeente om te wonen. Een bruisend verenigingsleven, diverse winkels en een gezellig centrum staan hier garant voor. Ook is Asten gunstig gelegen ten opzichte van Eindhoven, Weert en Venlo.

Procedure:
Voor meer informatie over deze woning kunt u contact met ons opnemen. Na mondelinge overeenstemming wordt er door partijen een modelovereenkomst ondertekend. Een concept van een dergelijke koopovereenkomst wordt door ons graag verstrekt, zodat u exact weet wat er juridisch wordt afgesproken.

Waarborgsom:
De koper dient een bankgarantie af te geven of een waarborgsom (ter grootte van 10% van de koopsom) te storten bij de notaris. Deze garantie of waarborgsom dient als zekerheid dat de koper zijn verplichtingen nakomt.

Aansprakelijkheid
Deze brochure en eventueel nader te verstrekken gegevens zijn met zorg samengesteld. Voor de verstrekking van deze gegevens zijn wij in grote mate afhankelijk van derden. Daarom aanvaarden wij, noch de verkoper, enige aansprakelijkheid voor de juistheid van deze gegevens. De vermeldde informatie is van algemene aard, geheel vrijblijvend en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden.

Eigendomsoverdracht
De eigendomsoverdracht geschiedt door middel van een ‘akte van levering’ bij de notaris. Tenzij anders vermeld, heeft de koper het recht een notaris van zijn keuze aan te wijzen voor de levering. Naast de akte van levering (transportakte) ‘passeert’ ook de hypotheekakte m.b.t. de lening die u van de geldverstrekker ontvangt.

Bijkomende kosten (kosten koper)
Officieel horen bij de ‘kosten koper’:
• de overdrachtsbelasting
• notariskosten voor de akte van levering

U krijgt echter ook te maken met de volgende kosten:
• Notariskosten voor de hypotheekakte
• Kadastrale kosten
• Kosten voor het verkrijgen van de hypotheek (percentage of uurtarief)
• Taxatiekosten

Biedingen
In een bod dienen tenminste de volgende zaken worden opgenomen: Koopsom, datum aanvaarding en eventuele roerende zaken en ontbindende voorwaarden.

Financiering
Het financieren van een woning is vaak onvermijdelijk. Graag staan wij u bij voor het maken van de juiste keuze.

Streetview

Vragen?

Kom in contact met ons

Wilt u graag meer weten over onze bijzondere aanpak voor het verkopen van huizen of heeft u een vraag? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Vul ons formulier in

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.