Ons aanbod

Heideblauwtje 24

€420.000 k.k.
  • Woonoppervlakte 93.49 m2
  • Perceeloppervlakte 241 m2
  • Inhoud: 510 m3
  • Bouwjaar: 2010
  • Kamers: 4
  • Slaapkamers: 3
  • Energielabel: A
  • Ligging: In een woonwijk
  • Garage: ATTACHED_STONE

Zeer fraaie, moderne twee-onder-een kapwoning met garage en vrije achterom. De woning is gelegen in de gewilde wijk Waterdael III, met aan de voorzijde blijvend vrij uitzicht over gemeentelijk groen/Wadi. De woning beschikt over 3 slaapkamers en een compleet afgewerkte zolderverdieping met mogelijkheid voor een 4e slaapkamer. Een overkapping aan de achterzijde van de woning zorgt voor een plezierige buitenruimte. Een zeer fraaie, instapklare gezinswoning! Met 12 zonnepanelen die het gehele stroomverbruik en nog wat extra terugleveren is deze woning klaar voor de toekomst!
*Oppervlakte wonen bedraagt conform de meting gebaseerd op de NEN norm 93,49 m². Dit is exclusief de zolder van 25,94 m². Dit maakt het totaal dus 119 m²*

Begane grond

Indeling:
Entree, hal met meterkast, trapopgang en toiletruimte. De hal is voorzien van stucwerkwanden en plafonds en tegelvoer met vloerverwarming. De toiletruimte is voorzien van wancloset en fonteintje.

Woonkamer:
Fijne ruime woonkamer met zeer fraai, en blijvend vrij uitzicht over gemeentelijk groen/wadi. De woonkamer is voorzien van stucwerkwanden en plafonds en een zeer smaakvolle tegelvloer met vloerverwarming. In de woonkamer is toegang tot een zeer praktische bergkast.
Veel lichtinval en praktische indeelbaarheid kenmerken deze woonkamer.
De eethoek biedt ruimte aan en grote eettafel een heeft openslaande deuren naar het overdekte terras.

Keuken:
Open keuken in hoekopstelling. Deze keuken heeft een een witte hoekopstelling en is voorzien van hardstenen aanrechtblad, koelkast, vaatwasser, combi-oven, gasfornuis en r.v.s. afzuigschouw.

Garage:
Garage met overkapping/carport aan de voorzijde.

Eerste verdieping

Eerste verdieping:
Overloop waaraan 3 slaapkamers en de badkamer gelegen zijn.

Slaapkamer 1: Ouderslaapkamer, ca. 5,41 x 3,33 (2,63) over de volle breedte van de woning. Fijne ruime slaapkamer waarin een fraaie inloopkast is gecreëerd.
Draai-/kiepramen met hor.
Slaapkamer 2: Kinderkamer ca. 2,78 x 2,63 gelegen aan de achterzijde van de woning. Draai-/kiepraam met hor.
Slaapkamer 3: Kinderkamer ca. 2,78 x 2,68 gelegen aan de achterzijde van de woning. Draai-/kiepraam met hor.

Alle slaapkamers en de overloop zijn voorzien van een laminaatvloer, stucwerkwanden en spuitwerkplafond.

De zeer fraaie, moderne badkamer is tijdens de bouw wat groter uitgevoerd, wat voor extra comfort en ruimte zorgt. De badkamer is voorzien van inloopdouche, wandcloset en wastafel in meubel.

Tweede verdieping

Tweede verdieping:
Middels een vaste trap is de zolder bereikbaar. Deze ruimte is keurig afgewerkt en voorzien van laminaatvloer en dakvenster. Je treft hier de opstelling voor CV ( en zonneboiler) en wasmachine aansluitingen aan. Uiteraard is het mogelijk om op deze zolder een extra slaapkamer te realiseren.
*vanwege de afmeting van het dakraam mag deze ruimte ‘officieel’ niet meegeteld worden in het gebruiksoppervlak wonen* Deze ruimte is 25,94 m² tot aan de 1,50 lijn!

Tuin

Buiten/Tuin:

Aan de woning is een overdekt terras gemaakt met een fundering. Hierdoor zijn de belangrijkste voorzieningen getroffen om de woning uit te bouwen. De tuin is op het zuiden gelegen en is keurig aangelegd met een tweede terras, gazon en border. Tevens heeft de tuin een vrije achterom.

Details

Algemeen:

• Keurig afgewerkte woning met garage in gewilde wijk “Waterdael III”
• Recent gebouwd en instapklaar.
• De 12 zonnepanelen zorgen voor teruglevering van het gehele stoomverbruik en nog wat extra.
• Unieke ligging vanwege blijvend vrij gemeentelijk groen aan de voorzijde van de woning
• De woning is gelegen op een fraai hoekperceel.
• Belangrijke voorzieningen voor een uitbouw zijn getroffen
• Beslist een woning die u van binnen moet zien.
• Someren is een prettige gemeente om te wonen. Een bruisend verenigingsleven, een gezellig horecaplein en de ‘Brabantse gezelligheid’ staan hier garant voor. Ook is Someren gunstig gelegen ten opzichte van Eindhoven, Weert en Venlo. Toerisme en recreatie zijn de laatste jaren sterk gegroeid. Natuurgebied de Grote Peel, De Strabrechtse Heide en de ontwikkeling van recreatiegebied Heihorsten, met onder meer golfbaan de “Swinckelsche”, manege “Het Keelven”, diverse B&B’s en tal van andere voorzieningen zijn hier voorbeelden van.

Procedure:
Voor meer informatie over deze woning kunt u contact met ons opnemen. Na mondelinge overeenstemming wordt er door partijen een modelovereenkomst ondertekend. Een concept van een dergelijke koopovereenkomst wordt door ons graag verstrekt, zodat u exact weet wat er juridisch wordt afgesproken.

Waarborgsom:
De koper dient een bankgarantie af te geven of een waarborgsom (ter grootte van 10% van de koopsom) te storten bij de notaris. Deze garantie of waarborgsom dient als zekerheid dat de koper zijn verplichtingen nakomt.

Aansprakelijkheid
Deze brochure en eventueel nader te verstrekken gegevens zijn met zorg samengesteld. Voor de verstrekking van deze gegevens zijn in grote mate afhankelijk van derden. Daarom aanvaarden wij, noch de verkoper, enige aansprakelijkheid voor de juistheid van deze gegevens. De vermelde informatie is van algemene aard, geheel vrijblijvend en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden.

Eigendomsoverdracht
De eigendomsoverdracht geschiedt door middel van een ‘akte van levering’ bij de notaris. Tenzij anders vermeld, heeft de koper het recht een notaris van zijn keuze aan te wijzen voor de levering. Naast de akte van levering (transportakte) ‘passeert’ ook de hypotheekakte m.b.t. de lening die u van de geldverstrekker ontvangt.

Bijkomende kosten (kosten koper)
Officieel horen bij de ‘kosten koper’:
• de overdrachtsbelasting
• notariskosten voor de akte van levering

U krijgt echter ook te maken met de volgende kosten:
• Notariskosten voor de hypotheekakte
• Kadastrale kosten
• Kosten voor het verkrijgen van de hypotheek (percentage of uurtarief)
• Taxatiekosten

Biedingen
In een bod dienen tenminste de volgende zaken worden opgenomen: Koopsom, datum aanvaarding en eventuele roerende zaken en ontbindende voorwaarden.

Financiering
Het financieren van een woning is vaak onvermijdelijk. Graag staan wij u bij voor het maken van de juiste keuze.

Streetview

Vragen?

Kom in contact met ons

Wilt u graag meer weten over onze bijzondere aanpak voor het verkopen van huizen of heeft u een vraag? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Vul ons formulier in

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.