Ons aanbod

Half Elfje 12

€525.000 k.k.
  • Woonoppervlakte 147 m2
  • Perceeloppervlakte 570 m2
  • Inhoud: 1541 m3
  • Bouwjaar: 1986
  • Kamers: 5
  • Slaapkamers: 3

Unieke kans voor (startende) ondernemer of hobbyist! Vrijstaande bedrijfswoning met een bedrijfshal van maar liefst ca. 180 m². De woning is aan de achterzijde uitgebouwd met een woonkeuken en overkapping. Hele vrije, veel privacy biedende tuin. Ideaal voor wie wonen en werken wil combineren maar ook zeer geschikt voor iemand met een hobby die veel ruimte in beslag neemt.

Begane grond

Via ruime oprit toegang tot de woning en de bedrijfshal met overheaddeur.

Entree woning:
Hal met toiletruimte met vrijdragend toilet met fonteintje, meterkast en toegang tot de woonkamer kantoorkamer.

Kantoorkamer
De kantoorkamer is aan de voorzijde van de woning gelegen en is voorzien van tegelvloer en stucwerkwanden. Aan de voorzijde uitzicht aan de straatzijde. De kantoorkamer geeft toegang tot de bedrijfshal.

De woning is aan de achterzijde uitgebouwd waardoor een grote woonkamer is ontstaan. Praktisch in te delen woonkamer. Een kachel geeft hier extra sfeer en uiteraard warmte. De vloer is voorzien van tegelvloer en vloerverwarming.

De ruime woonkeuken is voorzien van een inrichting in hoekopstelling met magnetron, oven, 5 pits gasfornuis met RVS afzuigschouw, spoelbak en granieten aanrechtblad. Veel lichtinval door de grote raampartij aan de achterzijde en aan de zijkant. De vloer is voorzien van tegelvloer en vloerverwarming.

Bedrijfshal:
De bedrijfshal heeft een oppervlakte van ca. 180 m² begane grond. De hal is voorzien van een overheaddeur, lichtstraat en voldoende verlichting. Daarnaast ontbreken een pantry en toilet uiteraard niet. Verwarming van de hal geschiedt middels gasgestookte heater.
Aan de voorzijde van de hal is op een entresol een kantoorruimte ne bergruimte gerealiseerd.
Aan de achterzijde van de hal is een entresol bereikbaar via een trap.
Vanuit de bedrijfshal is middels een loopdeur toegang tot de achtertuin.

Eerste verdieping

Overloop waaraan 3 slaapkamers en een badkamer gelegen zijn.

Slaapkamer 1: ca. 4,53 x 2,95 meter, ouderslaapkamer achterzijde, voorzien van laminaatvloer, behangwerk wanden en schuifkastenwand
Slaapkamer 2: ca. 3,03 x 2,41 meter, slaapkamer achterzijde, voorzien van laminaatvloer en deels behangwerkwanden en deels stucwerkwanden.
Slaapkamer 3: ca. 3,23 x 2,95 meter, slaapkamer voorzijde, voorzien van laminaatvloer een deels behangwerkwanden en deels stucwerkwanden.

De badkamer is voorzien van ligbad, douche, toilet en vaste wastafel in ombouw.

Tweede verdieping

Overloop/voorzolder met wasmachineaansluiting en opstelling cv-ketel

Slaapkamer 4: ca. 2,81 x 3,63 (tot aan de 1,50 lijn). Fijne ruime kamer voorzien van dakkapel en bergruimte in de knieschotten.

Tuin

Tuin/Exterieur

Fijne, veel privacy biedende tuin welke keurig is aangelegd met veel groen, diverse terrassen, een vijver en een fijne overkapping. Een tuinberging en een overkapping met jacuzzi (ter overname) completeert het geheel.

Details

Algemeen:

• Ideale kans voor de (startende) ondernemer om wonen en werken te combineren.
• Bedrijfshal met goede voorzieningen zoals o.a. lichtstraat, entresol en overheaddeur.
• Met 4 slaapkamers een woonkeuken en een extra kamer op de begane grond ook geschikt voor een gezin met opgroeiende kinderen.
• Uitgebouwd met woonkeuken.
• Woonhuis deels voorzien van rolluiken.
• Bestemmingsplan “Bedrijventerrein Someren” is van kracht. Kijk op www.ruimtelijkeplannen.nl voor meer informatie.
• Indien u twijfelt of uw bedrijf gevestigd mag worden op deze locatie, neemt u dan contact met de gemeente Someren.
• Someren is een prettige gemeente om te wonen. Een bruisend verenigingsleven, een gezellig horecaplein en de ‘Brabantse gezelligheid’ staan hier garant voor. Ook is Someren gunstig gelegen ten opzichte van Eindhoven, Weert en Venlo. Toerisme en recreatie zijn de laatste jaren sterk gegroeid. Natuurgebied de Grote Peel, De Strabrechtse Heide en de ontwikkeling van recreatiegebied Heihorsten, met onder meer golfbaan de “Swinckelsche”, manege “Het Keelven”, diverse B&B’s en tal van andere voorzieningen zijn hier voorbeelden van.

Procedure:
Voor meer informatie over deze woning kunt u contact met ons opnemen. Na mondelinge overeenstemming wordt er door partijen een modelovereenkomst ondertekend. Een concept van een dergelijke koopovereenkomst wordt door Peellandbeheer Makelaardij & Vastgoed graag verstrekt, zodat u exact weet wat er juridisch wordt afgesproken.

Waarborgsom:
De koper dient een bankgarantie af te geven of een waarborgsom (ter grootte van 10% van de koopsom) te storten bij de notaris. Deze garantie of waarborgsom dient als zekerheid dat de koper zijn verplichtingen nakomt.

Aansprakelijkheid
Deze brochure en eventueel nader te verstrekken gegevens zijn met zorg samengesteld. Voor de verstrekking van deze gegevens zijn in grote mate afhankelijk van derden. Daarom aanvaarden wij, noch de verkoper, enige aansprakelijkheid voor de juistheid van deze gegevens. De vermelde informatie is van algemene aard, geheel vrijblijvend en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden.

Eigendomsoverdracht
De eigendomsoverdracht geschiedt door middel van een ‘akte van levering’ bij de notaris. Tenzij anders vermeld, heeft de koper het recht een notaris van zijn keuze aan te wijzen voor de levering. Naast de akte van levering (transportakte) ‘passeert’ ook de hypotheekakte m.b.t. de lening die u van de geldverstrekker ontvangt.

Bijkomende kosten (kosten koper)
Officieel horen bij de ‘kosten koper’:
• de overdrachtsbelasting
• notariskosten voor de akte van levering

U krijgt echter ook te maken met de volgende kosten:
• Notariskosten voor de hypotheekakte
• Kadastrale kosten
• Kosten voor het verkrijgen van de hypotheek (percentage of uurtarief)
• Taxatiekosten

Biedingen
In een bod dienen tenminste de volgende zaken worden opgenomen: Koopsom, datum aanvaarding en eventuele roerende zaken en ontbindende voorwaarden.

Financiering
Het financieren van een woning is vaak onvermijdelijk. Graag staan wij u bij voor het maken van de juiste keuze.

Streetview

Vragen?

Kom in contact met ons

Wilt u graag meer weten over onze bijzondere aanpak voor het verkopen van huizen of heeft u een vraag? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Vul ons formulier in

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.