Ons aanbod

Driehoekstraat 1

€295.000 k.k.
  • Woonoppervlakte 98 m2
  • Inhoud: 374 m3
  • Bouwjaar: 1962
  • Kamers: 3
  • Slaapkamers: 2
  • Energielabel: B

Starters opgelet! Wil jij wonen midden in het centrum van Asten? Dan is dit je kans. Midden in het centrum van Asten ligt dit moderne, keurig onderhouden en gemoderniseerde appartement (type maisonnette) met riant dakterras onder de ‘rook van de kerk’ en met veel privacy en rust.
Het appartement wordt bijna gasloos gebruikt en kent maandelijkse energielasten van maar
ca. € 30,=. Met 2 slaapkamers op de begane grond een moderne keuken, en een riant dakterras een perfecte woning door de starter die wil wonen in het centrum van Asten.

Dit appartement en de mogelijkheden moet je beslist met eigen ogen zien. Je bent van harte welkom!

Begane grond

Begane grond.
Je komt de woning binnen via de hal op de begane grond. Deze hal geeft toegang tot twee slaapkamers en de berging.

Slaapkamer 1: 4,82/4,62 x 3,32 voorzien van laminaatvloer, stucwerkwanden en plafonds.
Slaapkamer 2: 3,98/3,20 x 3,32 voorzien van laminaatvloer, stucwerkwanden en plafonds.

De berging is de ruimte waar je je fietsen kunt stallen en spullen neerzet die je niet dagelijks gebruikt. Hier bevindt zich ook de c.v. ketel (HR combi 2014) en de elektrische boiler (2023) die zorgt voor het warme water. In combinatie met de airco installatie en de zonnepanelen zorgt dit ervoor dat je deze woning (bijna) helemaal gasloos kunt gebruiken!

Je gaat via de hal met een vaste trap naar de woonverdieping.

Eerste verdieping

De badkamer is voorzien van inloopdouche vaste wastafel en wandcloset.

De woonkamer is gesitueerd over de volle breedte van de woning. De woonkamer is voorzien van een laminaatvloer en stucwerkwanden en plafonds. Een grote schuifpui geeft toegang tot het riante dakterras.

De open keuken is onlangs gemoderniseerd en voorzien van een keuken met vaatwasser, koelkast, inductiekookplaat en oven. Een voorraad/bergkast completeert het geheel.

Een absolute eye-catcher is het riante dakterras. Dit dakterras is fraai aangelegd met een vlonder, sedum groen dak, tegels en een tuinberging. Het terras biedt je zeer veel privacy en fantastisch uitzicht richting de kerk.

Tuin

Een absolute eye-catcher is het riante dakterras. Dit dakterras is fraai aangelegd met een vlonder, sedum groen dak, tegels en een tuinberging. Het terras biedt je zeer veel privacy en fantastisch uitzicht richting de kerk.

Details

• Uniek appartement in het centrum van Asten.
• Geheel gasloos te verwarmen door airco met warmtewisselaar, elektrische boiler en zonnepanelen!
• Fantastisch dakterras met veel privacy en geweldig uitzicht.
• Midden in het centrum van Asten en toch rustig gelegen.
• Beslist de moeite van het bezichtigen waard!
• Asten is een prettige gemeente om te wonen. Een bruisend verenigingsleven, diverse winkels en een gezellig centrum staan hier garant voor. Ook is Asten gunstig gelegen ten opzichte van Eindhoven, Weert en Venlo.

Procedure:
Voor meer informatie over deze woning kunt u contact met ons opnemen. Na mondelinge overeenstemming wordt er door partijen een modelovereenkomst ondertekend. Een concept van een dergelijke koopovereenkomst wordt door ons graag verstrekt, zodat u exact weet wat er juridisch wordt afgesproken.

Waarborgsom:
De koper dient een bankgarantie af te geven of een waarborgsom (ter grootte van 10% van de koopsom) te storten bij de notaris. Deze garantie of waarborgsom dient als zekerheid dat de koper zijn verplichtingen nakomt.

Aansprakelijkheid
Deze brochure en eventueel nader te verstrekken gegevens zijn met zorg samengesteld. Voor de verstrekking van deze gegevens zijn wij in grote mate afhankelijk van derden. Daarom aanvaarden wij, noch de verkoper, enige aansprakelijkheid voor de juistheid van deze gegevens. De vermeldde informatie is van algemene aard, geheel vrijblijvend en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden.

Eigendomsoverdracht
De eigendomsoverdracht geschiedt door middel van een ‘akte van levering’ bij de notaris. Tenzij anders vermeld, heeft de koper het recht een notaris van zijn keuze aan te wijzen voor de levering. Naast de akte van levering (transportakte) ‘passeert’ ook de hypotheekakte m.b.t. de lening die u van de geldverstrekker ontvangt.

Bijkomende kosten (kosten koper)
Officieel horen bij de ‘kosten koper’:
• de overdrachtsbelasting
• notariskosten voor de akte van levering

U krijgt echter ook te maken met de volgende kosten:
• Notariskosten voor de hypotheekakte
• Kadastrale kosten
• Kosten voor het verkrijgen van de hypotheek (percentage of uurtarief)
• Taxatiekosten

Biedingen
In een bod dienen tenminste de volgende zaken worden opgenomen: Koopsom, datum aanvaarding en eventuele roerende zaken en ontbindende voorwaarden.

Financiering
Het financieren van een woning is vaak onvermijdelijk. Graag staan wij u bij voor het maken van de juiste keuze.

Streetview

Vragen?

Kom in contact met ons

Wilt u graag meer weten over onze bijzondere aanpak voor het verkopen van huizen of heeft u een vraag? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Vul ons formulier in

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.