Ons aanbod

Dagpauwoog 9

€285.000 k.k.
  • Woonoppervlakte 81.9 m2
  • Perceeloppervlakte 121 m2
  • Inhoud: 376 m3
  • Bouwjaar: 2009
  • Kamers: 5
  • Slaapkamers: 4
  • Energielabel: A

Peellandbeheer Makelaardij & Vastgoed biedt aan: Een instapklare starterswoning met 3 slaapkamers in de gewilde wijk Waterdael III te Someren. De woning is gelegen nabij openbaar groen, basisschool en niet ver van het centrum van Someren. Ideale kans voor de starter!

Begane grond

Entree, hal met toiletruimte met fonteintje, meterkast en trapopgang. De hal is voorzien van laminaatvloer, spuitwerkplafond en stucwerkwanden.

Woonkamer:
De lichte woonkamer is voorzien van laminaatvloer, stucwerkwanden en spuitwerkplafonds. Deur naar achtertuin.

Keuken:
De open keuken is voorzien van een inrichting in hoekopstelling en voorzien van inductiekookplaat en RVS afzuigschouw, koelkast, combimagnetron en vaatwasser. Een koof met inbouwverlichting completeert het geheel.

Eerste verdieping

Overloop waaraan 3 slaapkamers een de badkamer gelegen zijn:

Slaapkamer 1: Ouderslaapkamer ca. 4,85 meter x 2,65 meter voorzien van laminaatvloer, aansluiting TV en telefoon.
Slaapkamer 2: Kamer voorzijde, ca. 3,85 x 2,16 meter, voorzien van laminaatvloer.
Slaapkamer 3: Kamer achterzijde ca. 2,91 x 2,11 meter, voorzien van laminaatvloer en UTP aansluiting.

De badkamer is voorzien van wastafel, toilet en douche.

Tweede verdieping

Middels vaste trap bereikbare verdieping. Royale open ruimte voorzien van laminaatvloer. De ruimte is voorzien van bergruimte in de knieschotten, cv-opstelling en wasmachineaansluiting. Deze verdieping leent zich uitermate goed voor het realiseren van een extra kamer.

Tuin

De besloten achtertuin is op het zuiden gelegen en beschikt over een vrije achterom. De tuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd en is voorzien van houten tuinberging.

Details

• Ideale starterswoning.
• Gelegen in de gewilde woonwijk Waterdael III.
• 3 slaapkamers, 4 mogelijk.
• Beslist een woning die u van binnen gezien moet hebben.
• Someren is een prettige gemeente om te wonen. Een bruisend verenigingsleven, een gezellig horecaplein en de ‘Brabantse gezelligheid’ staan hier garant voor. Ook is Someren gunstig gelegen ten opzichte van Eindhoven, Weert en Venlo. Toerisme en recreatie zijn de laatste jaren sterk gegroeid. Natuurgebied de Groote Peel, De Strabrechtse Heide en de ontwikkeling van Heihorsten, met onder meer golfbaan de “Swinkelsche”, diverse B&B’s en tal van andere voorzieningen zijn hier voorbeelden van.

Procedure:
Voor meer informatie over deze woning kunt u contact met ons opnemen. Na mondelinge overeenstemming wordt er door partijen een modelovereenkomst ondertekend. Een concept van een dergelijke koopovereenkomst wordt door ons graag verstrekt, zodat u exact weet wat er juridisch wordt afgesproken.

Waarborgsom:
De koper dient een bankgarantie af te geven of een waarborgsom (ter grootte van 10% van de koopsom) te storten bij de notaris. Deze garantie of waarborgsom dient als zekerheid dat de koper zijn verplichtingen nakomt.

Aansprakelijkheid
Deze brochure en eventueel nader te verstrekken gegevens zijn met zorg samengesteld. Voor de verstrekking van deze gegevens zijn wij in grote mate afhankelijk van derden. Daarom aanvaarden wij, noch de verkoper, enige aansprakelijkheid voor de juistheid van deze gegevens. De vermeldde informatie is van algemene aard, geheel vrijblijvend en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden.

Eigendomsoverdracht
De eigendomsoverdracht geschiedt door middel van een ‘akte van levering’ bij de notaris. Tenzij anders vermeld, heeft de koper het recht een notaris van zijn keuze aan te wijzen voor de levering. Naast de akte van levering (transportakte) ‘passeert’ ook de hypotheekakte m.b.t. de lening die u van de geldverstrekker ontvangt.

Bijkomende kosten (kosten koper)
Officieel horen bij de ‘kosten koper’:
• de overdrachtsbelasting
• notariskosten voor de akte van levering

U krijgt echter ook te maken met de volgende kosten:
• Notariskosten voor de hypotheekakte
• Kadastrale kosten
• Kosten voor het verkrijgen van de hypotheek (percentage of uurtarief)
• Taxatiekosten

Biedingen
In een bod dienen tenminste de volgende zaken worden opgenomen: Koopsom, datum aanvaarding en eventuele roerende zaken en ontbindende voorwaarden.

Financiering
Het financieren van een woning is vaak onvermijdelijk. Graag staan wij u bij voor het maken van de juiste keuze.

Streetview

Vragen?

Kom in contact met ons

Wilt u graag meer weten over onze bijzondere aanpak voor het verkopen van huizen of heeft u een vraag? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Vul ons formulier in

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.