Ons aanbod

Biesveld 7

€369.000 k.k.
  • Woonoppervlakte 127 m2
  • Perceeloppervlakte 227 m2
  • Inhoud: 514 m3
  • Bouwjaar: 1980
  • Kamers: 5
  • Slaapkamers: 4
  • Energielabel: B
  • Garage: Inpandig

WEGENS OVERWELDIGENDE BELANGSTELLING IS HET NIET MEER MOGELIJK BEZICHTIGINGEN IN TE PLANNEN. INDIEN U EEN MAIL STUURT KUNNEN WIJ U OP DE RESERVELIJST PLAATSEN.
Peellandbeheer Makelaardij & Vastgoed biedt u aan: Een zeer fraaie, recent gemoderniseerde en uitgebouwde tweekapper met garage, zwembad (‘plunge pool’) en overkapping. Met 4 slaapkamers, veel bergruimte, woonkeuken en een kindvriendelijke locatie nabij speelplein en basisschool een echte gezinswoning.

Bijzonderheden:
– 16 zonnepanelen
– Kunststof kozijnen met thermopane beglazing en rolluiken
– Nieuwe dakpannen in 2016
– 4 slaapkamers
– Grote berging/garage
– Overkapping en zwembad (‘plunge pool’) in de tuin!
– Fijne ligging nabij speelplein, basisschool en niet ver van het centrum van Someren.
– Het energielabel is van 2015 en heeft de letter D. Inmiddels zijn de kozijnen vervangen, de ketel en het dak vernieuwd en zijn zonnepanelen geplaatst. Hiermee
heeft krijgt de woning vermoedelijk een A.

Begane grond

Entree, hal met meterkast (2020) met voldoende groepen en aardlekschakelaars. Toiletruimte met vrijdragend toilet met fonteintje. Toegang tot de garage. De hal heeft stucwerkwanden en een fraaie, in visgraatmotief gelegde PVC vloer.

Ruime woonkamer welke door de trap in het midden wordt verdeel in een zitgedeelte en eet/woongedeelte. Het zitgedeelte aan de voorzijde is voorzien van een schouw met houtkachel. Stucwerkwanden en PCV vloer in visgraatmotief.

Aan de achterzijde van de woning is de kamer uitgebouwd. Hier is een grote, lichte ruimte ontstaan. Een echte leefkeuken waar een grote eettafel kan staan en voldoende ruimte over is. Openslaande deuren naar de tuin.
De keuken is voorzien van inductiekookplaat, oven, afzuigkap in schouw, kokend-waterkraan, combimagnetron, diepvries en grootformaat koelkast.

Garage:
Ruime garage met loopdeur en deur naar de achtertuin. Vlizotrap naar de bergzolder.

Eerste verdieping

Overloop waaraan 3 slaapkamers en de badkamer gelegen zijn

Slaapkamer 1: 3,79 x 3,29 meter, ouderslaapkamer met laminaatvloer stucwerkwanden en fraaie inbouwkast.
Slaapkamer 2: 3,14 x 2,67 meter, kinderkamer met laminaatvloer en stucwerkwanden
Slaapkamer 3: 2,98 x 2,10 meter, thans in gebruik als waskamer. Laminaatvloer stucwerkwanden.

De badkamer is voorzien van douche, ligbad, toilet, vaste wastafel in ombouw en designradiator. Een fraai geheel!

Tweede verdieping

Middels vaste trap bereikbare verdieping met ruime slaapkamer ca 4,18 x 2,99 meter. Tevens is hier de c.v.-opstelling (Ferroli combiketel 2020) en bergruimte.

Tuin

Tuin/Exterieur

De op het oosten gelegen achtertuin is keurig aangelegd met terrassen, kunstgras overkapping en ‘plunge pool’. Tevens een overkapping voor fietsen e.d. Ook een vrije achterom ontbreekt niet.

Details

Algemeen:

• Uitgebouwde, gemoderniseerde tweekapper met garage, zwembad en overkapping.
• Met 16 zonnepanelen is deze woning voorbereid op de toekomst!
• Nieuwe dakpannen in 2016
• 4 slaapkamers
• Kunststof kozijnen met thermopane beglazing en rolluiken!
• Deze woning moet je beslist van binnen gezien hebben voor een juiste indruk!
• Someren is een prettige gemeente om te wonen. Een bruisend verenigingsleven, een gezellig horecaplein en de ‘Brabantse gezelligheid’ staan hier garant voor. Ook is Someren gunstig gelegen ten opzichte van Eindhoven, Weert en Venlo. Toerisme en recreatie zijn de laatste jaren sterk gegroeid. Natuurgebied de Grote Peel, De Strabrechtse Heide en de ontwikkeling van recreatiegebied Heihorsten, met onder meer golfbaan de “Swinckelsche”, manege “Het Keelven”, diverse B&B’s en tal van andere voorzieningen zijn hier voorbeelden van.

Procedure:
Voor meer informatie over deze woning kunt u contact met ons opnemen. Na mondelinge overeenstemming wordt er door partijen een modelovereenkomst ondertekend. Een concept van een dergelijke koopovereenkomst wordt door Peellandbeheer Makelaardij & Vastgoed graag verstrekt, zodat u exact weet wat er juridisch wordt afgesproken.

Waarborgsom:
De koper dient een bankgarantie af te geven of een waarborgsom (ter grootte van 10% van de koopsom) te storten bij de notaris. Deze garantie of waarborgsom dient als zekerheid dat de koper zijn verplichtingen nakomt.

Aansprakelijkheid
Deze brochure en eventueel nader te verstrekken gegevens zijn met zorg samengesteld. Voor de verstrekking van deze gegevens zijn in grote mate afhankelijk van derden. Daarom aanvaarden wij, noch de verkoper, enige aansprakelijkheid voor de juistheid van deze gegevens. De vermelde informatie is van algemene aard, geheel vrijblijvend en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden.

Eigendomsoverdracht
De eigendomsoverdracht geschiedt door middel van een ‘akte van levering’ bij de notaris. Tenzij anders vermeld, heeft de koper het recht een notaris van zijn keuze aan te wijzen voor de levering. Naast de akte van levering (transportakte) ‘passeert’ ook de hypotheekakte m.b.t. de lening die u van de geldverstrekker ontvangt.

Bijkomende kosten (kosten koper)
Officieel horen bij de ‘kosten koper’:
• de overdrachtsbelasting
• notariskosten voor de akte van levering

U krijgt echter ook te maken met de volgende kosten:
• Notariskosten voor de hypotheekakte
• Kadastrale kosten
• Kosten voor het verkrijgen van de hypotheek (percentage of uurtarief)
• Taxatiekosten

Biedingen
In een bod dienen tenminste de volgende zaken worden opgenomen: Koopsom, datum aanvaarding en eventuele roerende zaken en ontbindende voorwaarden.

Financiering
Het financieren van een woning is vaak onvermijdelijk. Graag staan wij u bij voor het maken van de juiste keuze.

Streetview

Vragen?

Kom in contact met ons

Wilt u graag meer weten over onze bijzondere aanpak voor het verkopen van huizen of heeft u een vraag? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Vul ons formulier in

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.