Ons aanbod

Atalanta 5

€450.000 k.k.
  • Woonoppervlakte 156 m2
  • Perceeloppervlakte 301 m2
  • Inhoud: 615 m3
  • Bouwjaar: 2009
  • Kamers: 6
  • Slaapkamers: 4
  • Energielabel: A
  • Ligging: In een woonwijk
  • Garage: Vrijstaand steen

Zeer ruime, uitgebouwde tweekapper met overkapping, carport, dubbele inrit en grote vrijstaande garage. Moderne, jonge woning in de zeer gewilde wijk Waterdael III, niet ver van het centrum van Someren. Met 4 slaapkamers extra leefruimte op de begane grond en een grote vrijstaande garage is deze woning een ideale gezinswoning.

Begane grond

Entree, hal met meterkast, trapopgang en toiletruimte met vrijdragend toilet met fonteintje. Fraaie houten vloerdelen en stucwerkwanden en plafonds met sierlijsten.

De ruime U-vormige woonkamer is praktisch ingedeeld en beschikt over een separate studie-speelhoek. De vloer is voorzien van fraaie houten vloerdelen en wanden en plafonds zijn voorzien van stucwerk met sierlijsten. Een gashaard completeert het geheel. Vanuit de eetkamer is toegang tot de bergkast.

De open keuken is voorzien van een L-vormige inrichting met apparatenkast. Diverse apparatuur waaronder een vaatwasser, ingebouwde koffiezetter, combioven, koelkast, 6 pits gasfornuis met RVS afzuigschouw.

Openslaande tuindeuren geven toegang tot de overkapping/serre. Deze overkapping is middels glazen panelen af te sluiten en voorzien van tegelvloer. Vroeg in het voorjaar tot laat in het najaar is het hier heerlijk vertoeven.

Eerste verdieping

Overloop waaraan 3 slaapkamers, de badkamer en een separaat toilet gelegen zijn.

Slaapkamer 1: ca. 3,40 x 4,58 met airco. Laminaatvloer en stucwerkwanden
Slaapkamer 2: ca. 2,27 x 4,55. Aan de achterzijde gelegen. Laminaatvloer en stucwerkwanden.
Slaapkamer 3: ca. 2,15 x 3,97. Aan de voorzijde gelegen. Laminaatvloer en stucwerkwanden.

Zeer complete en grote badkamer. De badkamer is voorzien van ligbad, douche, dubbele wastafel in ombouw en designradiator. Smaakvol geheel! Op de overloop is tevens een separate toiletruimte met vrijdragend toilet.

Tweede verdieping

Middels vaste trap bereikbare verdieping. Deze verdieping is opgedeeld in een slaapkamer en een separate was-/bergruimte.

Slaapkamer 4: 5,93 x 2,51 meter (tot aan 1,50 lijn). Deze ruimte is voorzien airco, laminaatvloer en stucwerkwanden en plafond.

Was-/bergruimte
Praktische ruimte met aansluitingen witgoed. CV-opstelling.

Tuin

Buiten/Exterieur/Garage/Carport

De achtertuin is op het oosten gelegen en heeft praktisch de hele dag zon. Aangelegd met gazon en borders. Praktische achterom via de carport aan de voorzijde.
De zeer ruime (7,83 x 3,76 meter) , vrijstaande garage is achter in de tuin gesitueerd. De garage is in spouw uitgevoerd en compleet geïsoleerd. Voorzien van tegelvloer, elektra, en uiteraard een elektrisch bedienbare sectionaldeur. Praktische bergzolder.
Aan de zijkant van de woning is een carport gerealiseerd.

Details

• Zeer royale, uitgebouwde tweekapper in Waterdael III.
• Vrijstaande garage én carport. Dubbele oprit.
• Zonnige tuin met overkapping.
• Complete gezinswoning.
• Geheel geïsoleerd. Energielabel A.
• Beslist een woning die u van binnen gezien moet hebben.
• Voorzien van airco in ouderslaapkamer en op de tweede verdieping.
• Someren is een prettige gemeente om te wonen. Een bruisend verenigingsleven, een gezellig horecaplein en de ‘Brabantse gezelligheid’ staan hier garant voor. Ook is Someren gunstig gelegen ten opzichte van Eindhoven, Weert en Venlo. Toerisme en recreatie zijn de laatste jaren sterk gegroeid. Natuurgebied de Grote Peel, De Strabrechtse Heide en de ontwikkeling van recreatiegebied Heihorsten, met onder meer golfbaan de “Swinckelsche”, Vakantiepark de “Heihorsten”, diverse B&B’s en tal van andere voorzieningen zijn hier voorbeelden van.

Procedure:
Voor meer informatie over deze woning kunt u contact met ons opnemen. Na mondelinge overeenstemming wordt er door partijen een modelovereenkomst ondertekend. Een concept van een dergelijke koopovereenkomst wordt door Peellandbeheer Makelaardij & Vastgoed graag verstrekt, zodat u exact weet wat er juridisch wordt afgesproken.

Waarborgsom:
De koper dient een bankgarantie af te geven of een waarborgsom (ter grootte van 10% van de koopsom) te storten bij de notaris. Deze garantie of waarborgsom dient als zekerheid dat de koper zijn verplichtingen nakomt.

Aansprakelijkheid
Deze brochure en eventueel nader te verstrekken gegevens zijn met zorg samengesteld. Voor de verstrekking van deze gegevens zijn in grote mate afhankelijk van derden. Daarom aanvaarden wij, noch de verkoper, enige aansprakelijkheid voor de juistheid van deze gegevens. De vermelde informatie is van algemene aard, geheel vrijblijvend en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden.

Eigendomsoverdracht
De eigendomsoverdracht geschiedt door middel van een ‘akte van levering’ bij de notaris. Tenzij anders vermeld, heeft de koper het recht een notaris van zijn keuze aan te wijzen voor de levering. Naast de akte van levering (transportakte) ‘passeert’ ook de hypotheekakte m.b.t. de lening die u van de geldverstrekker ontvangt.

Bijkomende kosten (kosten koper)
Officieel horen bij de ‘kosten koper’:
• de overdrachtsbelasting
• notariskosten voor de akte van levering

U krijgt echter ook te maken met de volgende kosten:
• Notariskosten voor de hypotheekakte
• Kadastrale kosten
• Kosten voor het verkrijgen van de hypotheek (percentage of uurtarief)
• Taxatiekosten

Biedingen
In een bod dienen tenminste de volgende zaken worden opgenomen: Koopsom, datum aanvaarding en eventuele roerende zaken en ontbindende voorwaarden.

Financiering
Het financieren van een woning is vaak onvermijdelijk. Graag staan wij u bij voor het maken van de juiste keuze.

Streetview

Vragen?

Kom in contact met ons

Wilt u graag meer weten over onze bijzondere aanpak voor het verkopen van huizen of heeft u een vraag? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Vul ons formulier in

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.