Ons aanbod

Atalanta 31

€375.000 k.k.
  • Woonoppervlakte 139 m2
  • Perceeloppervlakte 214 m2
  • Inhoud: 500 m3
  • Bouwjaar: 2009
  • Kamers: 5
  • Slaapkamers: 4
  • Energielabel: A
  • Ligging: In een woonwijk

Zeer ruime, uitgebouwde hoekwoning in de gewilde woonwijk “Waterdael III” gelegen. Deze comfortabele en moderne hoekwoning beschikt over 4 slaapkamers en een praktische berging. Met een ligging nabij basisschool, groenvoorzieningen en niet ver van het centrum van Someren, beslist een woning die je gezien moet hebben!

Begane grond

Entree, hal met meterkast en toiletruimte. Deze toiletruimte is voorzien van vrijdragend toilet met inbouwreservoir. De gehele begane grond is voorzien van tegelvloer met vloerverwarming.

Ruime, lichte woonkamer. De woonkamer is uitgebouwd en is voorzien van tegelvloer met vloerverwarming, stucwerkwanden en plafonds. Openslaande deuren naar het terras. Ruime, lichte woonkamer. Tevens beschikt de woonkamer over een inbouwkast.

De keuken is voorzien van een inrichting in hoekopstelling. Voorzien van inductie kookplaat met RVS afzuigschouw, combi-oven, koelkast, vaatwasser en spoelbak met lekbak.

Zeer praktische ruime berging/bijkeuken. Deze ruimte is voorzien van aanrechtblad met onderkasten en plaats voor wasmachine en droger. De ruimte is zodanig van afmeting dat deze voor meerdere doeleinden geschikt te maken is. Toegang tot achtertuin en carport.

Eerste verdieping

Overloop waaraan 3 slaapkamers en een badkamer gelegen zijn. De gehele verdieping is voorzien een laminaatvloer.

Slaapkamer 1: ca. 4,32 x 2,88 meter, voorzien van stucwerkwanden en plafonds en rolluik.
Slaapkamer 2: ca. 3,93 x 2,56 meter, voorzien van stucwerkwanden en plafonds en rolluik.
Slaapkamer 3: ca. 2,59 x 2,13 meter, voorzien van stucwerkwanden en plafonds en rolluik.

De badkamer is voorzien van dubbele vaste wastafel in ombouw, inloopdouche en toilet.

Tweede verdieping

Middels vaste trap bereikbare verdieping met volwaardige slaapkamer met dakkapel, veel bergruimte en CV ruimte met WTW installatie en CV (Combiketel Ferroli 2009)

Slaapkamer 4: ca. 5,25 x 4,00 meter (tot aan 1,50 lijn). Deze ruimte is voorzien laminaatvloer en stucwerkwanden.

Tuin

Tuin/Exterieur.
Aan de voorzijde is de woning voor zien van voortuin en oprit met carport (nieuw). Altijd droog binnenkomen dus.
Aan de achterzijde is er een besloten achtertuin met terras, gazon, border en vlonderterras. Een tuinhuis zorgt voor bergruimte en er is een vrije achterom.

Details

• Moderne, comfortabele hoekwoning.
• 4 slaapkamers en praktische (multifunctionele) bijkeuken.
• Optimaal geïsoleerd, energielabel A.
• Kindvriendelijke ligging in “Waterdael III”, basisschool en niet ver van het centrum van Someren.
• Someren is een prettige gemeente om te wonen. Een bruisend verenigingsleven, een gezellig horecaplein en de ‘Brabantse gezelligheid’ staan hier garant voor. Ook is Someren gunstig gelegen ten opzichte van Eindhoven, Weert en Venlo. Toerisme en recreatie zijn de laatste jaren sterk gegroeid. Natuurgebied de Grote Peel, De Strabrechtse Heide en de ontwikkeling van recreatiegebied Heihorsten, met onder meer golfbaan de “Swinckelsche”, manege “Het Keelven”, diverse B&B’s en tal van andere voorzieningen zijn hier voorbeelden van.

Procedure:
Voor meer informatie over deze woning kunt u contact met ons opnemen. Na mondelinge overeenstemming wordt er door partijen een modelovereenkomst ondertekend. Een concept van een dergelijke koopovereenkomst wordt door Peellandbeheer Makelaardij & Vastgoed graag verstrekt, zodat u exact weet wat er juridisch wordt afgesproken.

Waarborgsom:
De koper dient een bankgarantie af te geven of een waarborgsom (ter grootte van 10% van de koopsom) te storten bij de notaris. Deze garantie of waarborgsom dient als zekerheid dat de koper zijn verplichtingen nakomt.

Aansprakelijkheid
Deze brochure en eventueel nader te verstrekken gegevens zijn met zorg samengesteld. Voor de verstrekking van deze gegevens zijn in grote mate afhankelijk van derden. Daarom aanvaarden wij, noch de verkoper, enige aansprakelijkheid voor de juistheid van deze gegevens. De vermelde informatie is van algemene aard, geheel vrijblijvend en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden.

Eigendomsoverdracht
De eigendomsoverdracht geschiedt door middel van een ‘akte van levering’ bij de notaris. Tenzij anders vermeld, heeft de koper het recht een notaris van zijn keuze aan te wijzen voor de levering. Naast de akte van levering (transportakte) ‘passeert’ ook de hypotheekakte m.b.t. de lening die u van de geldverstrekker ontvangt.

Bijkomende kosten (kosten koper)
Officieel horen bij de ‘kosten koper’:
• de overdrachtsbelasting
• notariskosten voor de akte van levering

U krijgt echter ook te maken met de volgende kosten:
• Notariskosten voor de hypotheekakte
• Kadastrale kosten
• Kosten voor het verkrijgen van de hypotheek (percentage of uurtarief)
• Taxatiekosten

Biedingen
In een bod dienen tenminste de volgende zaken worden opgenomen: Koopsom, datum aanvaarding en eventuele roerende zaken en ontbindende voorwaarden.

Financiering
Het financieren van een woning is vaak onvermijdelijk. Graag staan wij u bij voor het maken van de juiste keuze.

Streetview

Vragen?

Kom in contact met ons

Wilt u graag meer weten over onze bijzondere aanpak voor het verkopen van huizen of heeft u een vraag? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Vul ons formulier in

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.